PROGNOZA za SREDU, 28. Jun 2017.
   27 Jun 2017, 12:26    Požarevac    Sat tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SREDU, 28. Jun 2017.

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano i vruće. Uveče i u noći na severu i zapadu naoblačenje uz pljuskove sa grmljavinom, a ponegde će biti lokalnih nepogoda uz jak vetar i obilnije padavine. Vetar slab do umeren, uveče jak, južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna dnevna od 34°C do 37°C.

Požarevac: U sredu pretežno sunčano i vrlo toplo. Uveče naoblačenje koje u noći može  doneti prolazne pljuskove sa grmljavinom. Vetar umeren, uveče povremeno jak, južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna dnevna do 35°C.

Niš: U sredu pretežno sunčano i vruće. Vetar slab do umeren južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna dnevna oko 36°C.

Užički region: U sredu pretežno sunčano i vrlo toplo. Uveče naoblačenje koje u noći može  doneti prolazne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jažni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna dnevna od 34°C do 37°C, na Zlatiboru i Tari do 30°C.

VOJVODINA: U sredu pretežno sunčano i vruće. Uveče i u noći naoblačenje koje se premešta od zapada i donosi povremene pljuskove sa grmljavinom, a ponegde će biti lokalnih nepogoda uz jak vetar i obilnije padavine. Vetar umeren, uveče povremeno jak, južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 19°C do 23°C, a maksimalna dnevna od 35°C do 37°C.

Novi Sad: U sredu pretežno sunčano i vruće. Uveče naoblačenje koje u noći donosi povremene pljuskove sa grmljavinom, a ponegde će biti lokalnih nepogoda uz jak vetar i obilnije padavine. Vetar umeren, uveče povremeno jak, južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna dnevna oko 36°C.

Subotica: U sredu pretežno sunčano i vruće. Uveče i u noći naoblačenje koje donosi povremene pljuskove sa grmljavinom, a ponegde će biti lokalnih nepogoda uz jak vetar i obilnije padavine. Vetar umeren, uveče povremeno jak, južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna dnevna do 36°C.
 
OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: Narednih dana vrućina i temperature od 33°C do 40°C ponegde na jugu! U četvrtak prepodne ponegde kratkotrajni pljuskovi, tokom dana sunčano. Duvaće umeren do jak jugozapadni vetar koji će dodatno pojačavati osećaj nelagodnosti. U petak sunčano. Na severu osveženje u subotu uz povremene pljuskove, a na jugu i dalje vruće. U nedelju u svim predelima osveženje uz znatno prijatnije vreme. Na jugu povremena kiša i pljuskovi, a na severu sunčano.
 
CRNA GORA: U sredu sunčano i vrlo toplo. U noći ponegde lokalni pljuskovi. Maksimalna dnevna temperatura od 30°C do 35°C, na Žabljaku do 27°C. CG naredni dani: Narednih dana sunčano i vrućina. Kratkotrajni lokalni pljuskovi su mogući samo ponegde. U nedelju blago osveženje.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Februar 2020.

21 Feb 2020, 10:29

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz u severnim predelima gde će biti pretežno vedro. Na jugu Srbije ujutru i pre podne oblačno…

PROGNOZA za PETAK, 21. Februar 2020.

20 Feb 2020, 11:01

SRBIJA: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana umerena oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab južni, a popodne…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Februar 2020.

19 Feb 2020, 10:44

SRBIJA: U četvrtak vrlo rano ujutru, prepodne i popodne sa povremenom kišom u većini predela. Samo na severoistoku i krajnjem…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPOŽAREVAČKA BOLNICA OBNOVILA OPREMU…

OPŠTA BOLNICA POŽAREVAC ZAHVALjUJUĆI MINISTARSTVU ZDRAVLjA OBNOVILA JE OPREMU ZA DIJAGNOSTIKU…

21 Feb 2020, 12:35

SportMALA ŠKOLA RIBOLOVA 2020

ORGANIZACIJA SPORTSKIH RIBOLOVACA SMUĐ ODŽALA JE PRVI DVOČAS MALA ŠKOLA RIBOLOVA 2020.…

21 Feb 2020, 12:28

Vremenska prognozaPROGNOZA za SUBOTU, 22. Februar…

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz u severnim predelima gde će biti pretežno vedro. Na jugu…

21 Feb 2020, 10:29

Kursna lista