PROGNOZA za SREDU, 28. Jun 2017.
   27 Jun 2017, 12:26    Požarevac    Sat tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SREDU, 28. Jun 2017.

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano i vruće. Uveče i u noći na severu i zapadu naoblačenje uz pljuskove sa grmljavinom, a ponegde će biti lokalnih nepogoda uz jak vetar i obilnije padavine. Vetar slab do umeren, uveče jak, južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna dnevna od 34°C do 37°C.

Požarevac: U sredu pretežno sunčano i vrlo toplo. Uveče naoblačenje koje u noći može  doneti prolazne pljuskove sa grmljavinom. Vetar umeren, uveče povremeno jak, južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna dnevna do 35°C.

Niš: U sredu pretežno sunčano i vruće. Vetar slab do umeren južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna dnevna oko 36°C.

Užički region: U sredu pretežno sunčano i vrlo toplo. Uveče naoblačenje koje u noći može  doneti prolazne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jažni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna dnevna od 34°C do 37°C, na Zlatiboru i Tari do 30°C.

VOJVODINA: U sredu pretežno sunčano i vruće. Uveče i u noći naoblačenje koje se premešta od zapada i donosi povremene pljuskove sa grmljavinom, a ponegde će biti lokalnih nepogoda uz jak vetar i obilnije padavine. Vetar umeren, uveče povremeno jak, južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 19°C do 23°C, a maksimalna dnevna od 35°C do 37°C.

Novi Sad: U sredu pretežno sunčano i vruće. Uveče naoblačenje koje u noći donosi povremene pljuskove sa grmljavinom, a ponegde će biti lokalnih nepogoda uz jak vetar i obilnije padavine. Vetar umeren, uveče povremeno jak, južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna dnevna oko 36°C.

Subotica: U sredu pretežno sunčano i vruće. Uveče i u noći naoblačenje koje donosi povremene pljuskove sa grmljavinom, a ponegde će biti lokalnih nepogoda uz jak vetar i obilnije padavine. Vetar umeren, uveče povremeno jak, južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna dnevna do 36°C.
 
OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: Narednih dana vrućina i temperature od 33°C do 40°C ponegde na jugu! U četvrtak prepodne ponegde kratkotrajni pljuskovi, tokom dana sunčano. Duvaće umeren do jak jugozapadni vetar koji će dodatno pojačavati osećaj nelagodnosti. U petak sunčano. Na severu osveženje u subotu uz povremene pljuskove, a na jugu i dalje vruće. U nedelju u svim predelima osveženje uz znatno prijatnije vreme. Na jugu povremena kiša i pljuskovi, a na severu sunčano.
 
CRNA GORA: U sredu sunčano i vrlo toplo. U noći ponegde lokalni pljuskovi. Maksimalna dnevna temperatura od 30°C do 35°C, na Žabljaku do 27°C. CG naredni dani: Narednih dana sunčano i vrućina. Kratkotrajni lokalni pljuskovi su mogući samo ponegde. U nedelju blago osveženje.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 21. Septembar 2019.

20 Sep 2019, 10:33

SRBIJA: U subotu posle vrlo svežeg jutra tokom dana sunčano i suvo uz manji porast dnevnih temperatura. Vetar slab jugoistočni…

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportRADOVI NA IZGRADNJI SPORTSKIH…

U Golupcu se, uz podršku Evropske unije preko razvojnog programa EU PRO, radi na dodatnom…

22 Sep 2019, 11:38

KulturaU VELIKOM GRADIŠTU POČINJE PETI…

Peti po redu ŠIK - Festival amaterskih pozorišta „Štap i kanap“,…

22 Sep 2019, 10:36

PolitikaDAČIĆ NA GENERALNOJ SKUPŠTINI…

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće u Njujorku…

21 Sep 2019, 14:54

Kursna lista