Prognoza za sredu, 26. Januar 2022.
   25 Jan 2022, 10:46    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


Prognoza za sredu, 26. Januar 2022.

SRBIJA: U sredu oblačno sa povremenim slabim snegom, osim po Vojvodini i na jugu Srbije, gde će biti suvo. Jutarnji mraz na severu Srbije znatno slabiji nego u utorak, a dnevna temperatura svugde u manjem porastu. Vetar slab severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -15°C na jugu do -2°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od -1°C u Dimitrovgradu do 4°C u Loznici i Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -4°C na jugu do 2°C na severu, u Beogradu.

Požarevac: U sredu oblačno sa mogućim slabim kratkotrajnim snegom. Jutarnji mraz znatno slabiji nego u utorak, a dnevna temperatura u manjem porastu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna dnevna 1°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 2°C.

Niš: U sredu oblačno sa mogućim slabim kratkotrajnim snegom. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -9°C, a maksimalna dnevna do 0°C.

Užički region: U sredu oblačno sa mogućim kratkotrajnim slabim snegom, a temperatura u manjem porastu u odnosu na utorak. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -8°C, a maksimalna od 0°C do 2°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno sa povremenim slabim snegom najviše do -2°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U sredu ujutru znatno slabiji mraz nego u utorak. Tokom dana oblačno i suvo u većini predela Vojvodine, a samo na jugu Banata je moguć slab kratkotrajni sneg. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C na jugu Banata do -3°C na severu Vojvodine, a maksimalna dnevna od 0°C na jugu Banata do 3°C na zapadu i severu Vojvodine. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -2°C do 0°C.

Novi Sad: U sredu pretežno oblačno i veći deo dana suvo. Jutarnji mraz znatno slabiji nego u utorak, a dnevna temperatura u manjem porastu. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna dnevna 2°C. Uveče suvo.

Subotica: U sredu jutarnji mraz znatno slabiji nego u utorak, a dnevna temperatura u manjem porastu. Tokom dana promenljivo oblačno i suvo. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna dnevna do 3°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana: U četvrtak sledi dalji porast temperature uz promenljivu oblačnost. Na zapadu i severu Srbije sa malo sunčanih intervala, a na Homoljskim planinama sa slabim snegom pre podne. Vetar slab zapadni i jugozapadni, u Timočkoj Krajini umeren zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C na jugu do 0°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 0°C na jugu do 8°C u Loznici i Negotinu.
U petak sunčani intervali uz prolaznu oblačnost i dnevnu temperaturu od 2°C do 8°C. U subotu par stepeni niža temperatura, a u nedelju i ponedeljak ponovo malo toplije. Novo zahlađenje je moguće u utorak po današnjoj prognozi.

CRNA GORA: U sredu sunčano i malo toplije uz promenljivu oblačnost na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 1°C do 12°C, a na Žabljaku do -2°C.
CG naredni dani: Od četvrtka do nedelje suvo i malo toplije s dužim sunčanim periodima.Slične vesti

Prognoza za sredu, 25. Maj 2022.

24 May 2022, 12:03

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno. Biće još malo toplije u odnosu na utorak.…

PROGNOZA za UTORAK, 24. Maj 2022.

23 May 2022, 12:45

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i toplo ili vrlo toplo. Biće toplije za oko 5°C u odnosu na…

PROGNOZA za NEDELJU, 22. Maj 2022.

21 May 2022, 11:38

SRBIJA: U nedelju niža i prijatnija temperatura za oko 5°C u odnosu na subotu uz promenljivu…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDan demokratske kulture u Turiji

Osnovna škola „Veljko Dugošević“ u Turiji kod Kučeva, jedna je od…

24 May 2022, 13:40

KulturaPredstavljen repertoar ovogodišnjeg…

U Centru za kulturu  Požarevac predstavljen je program IV Viminacjum Fest-a …

24 May 2022, 13:21

Vremenska prognozaPrognoza za sredu, 25. Maj 2022.

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno. Biće još…

24 May 2022, 12:03

Kursna lista