PROGNOZA za SREDU, 26. Februar 2020.
   25 Feb 2020, 11:57    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 26. Februar 2020.

SRBIJA: U sredu naoblačenje sa kišom i padom temperature zahvata najpre sever Vojvodine. U ostalim krajevima vrlo toplo u prvom delu dana, a popodne i uveče se kiša širi od severa ka jugu. Vetar umeren južnih pravaca, a na severu u skretanju na severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 1°C u Zaječaru do 10°C u Beogadu, maksimalna dnevna od 9°C na severu Vojvodine do 20°C na jugu Srbije. Jutro će na severu Srbije biti toplije nego veče, pa će minimalna temperatura na severu biti osmotrena krajem dana zbog zahlađenja.

Požarevac: U sredu pre podne suvo i toplo, a popodne naoblačenje sa kišom i padom temperature. Vetar ujutru slab do umeren južni, a popodne u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 8°C, maksimalna do 19°C, a minimalna temperatura uveče oko 6°C.

Niš: U sredu toplo sa sunčanim periodima, a kasnije popodne naoblačenje i uveče kiša. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 20°C.

Užički region: U sredu toplo sa sunčanim interavalima, a popodne naoblačenje sa kišom i padom temperature. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna dnevna od 16°C do 18°C. Na Zlatiboru i Tari do 12°C uz pad temperature popodne i uveče i kišu koja u noći ka četvrtku prelazi u sneg.

VOJVODINA: U sredu naoblačenje sa kišom i padom zahvata najpre sever Vojvodine. Na jugu Vojvodine toplo u prvom delu dana, a sredinom dana i popodne kiša i zahlađenje zahvataju i jug Banata. Vetar umeren južnih pravaca i tokom dana u skretanju na severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, maksimalna dnevna od 9°C na severu Vojvodine do 18°C u Vršcu. Minimalna temperatura biće osmotrena krajem dana zbog zahlađenja i uveče će biti od 4°C do 7°C.

Novi Sad: U sredu ujutru suvo i relativno toplo uz naoblačenje, a od sredine dana kiša i pad temperature. Vetar ujutru slab do umeren južni, a zatim u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 8°C, maksimalna do 14°C, a minimalna temperatura uveče oko 5°C.

Subotica: U sredu ujutru naoblačenje sa kišom i zahlađenje u toku dana. Vetar ujutru umeren južni i jugozapadni, a zatim umeren do pojačan severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 8°C, maksimalna do 9°C, a minimalna temperatura uveče oko 5°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak na severu razvedravanje i duži sunčani periodi, a na jugu hladnije nego u sredu uz kišu i susnežicu u nižim predelima i sneg u planinama. U petak ujutru novo prolazno naoblačenje sa kišom, a za vikend sunčani intervali uz porast temperature i ponovo toplo vreme u nedelju. U nedelju krajem dana je moguća kiša.
 
CRNA GORA: U sredu naoblačenje sa kišom i mogućim pljuskovima na jugu. Na severu Crne gore pre podne suvo, a popodne kiša, a uveče snežna granica pada sa 1700 mnv na 800 mnv. Maksimalna temperatura od 10°C do 17°C, na Žabljaku do 7°C uz kišu popodne koja prelazi u sneg uz zahlađenje.

CG naredni dani: U četvrtak hladnije uz buru i razvedravanje na Primorju, a na severu Crne Gore kiša i susnežica pre podne, a u planinama sneg. Za vikend promenljivo vreme uz porast temperature i moguću povremenu kišu u nedelju, posebno na jugu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 9. April 2020.

8 Apr 2020, 12:57

SRBIJA: U četvrtak ujutru retka pojava slabog mraz na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana svugde sunčano i nekoliko stepeni…

PROGNOZA za SREDU, 8. April 2020.

7 Apr 2020, 13:28

SRBIJA: U sredu ujutru slab mraz na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana svugde sunčano i umereno toplo. Vetar slab istočni…

PROGNOZA za UTORAK, 7. April 2020.

6 Apr 2020, 12:47

SRBIJA: U utorak ujutru slab mraz, osim na severu Srbije i u košavskom području. U toku dana svugde sunčano uz manji porast…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDONIRANA MEDICINSKA I ZAŠTITNA…

OD ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE GRADA POŽAREVCA OPŠTA BOLNICA POŽAREVAC DOBILA…

8 Apr 2020, 15:12

DruštvoUNITED GROUP DONIRA SRBIJI MILION…

United Grupa, koja posluje u sedam zemalja u regionu, u duhu solidarnosti zbog borbe sa virusom…

8 Apr 2020, 13:51

DruštvoU opštini Kučevo nema zaraženih…

U opstini Kučevo nema zaraženih Covidom 19, a mere koje je uvela Vlada Republke Srbije se…

8 Apr 2020, 13:44

Kursna lista