PROGNOZA ZA SREDU, 25. Januar 2023.
   24 Jan 2023, 13:11    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA SREDU, 25. Januar 2023.

SRBIJA: U sredu pretežno oblačno i suvo u većini predela. Moguća je ređa pojava kratkotrajne kiše, susnežice ili snega, ali su mogući i kratkotrajni sunčani intervali ponegde. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 2°C u Užicu do 5°C na jugoistoku Banata. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od -1°C do 2°C.
Požarevac: U sredu pretežno oblačno i veći deo dana suvo. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 2°C.
Niš: U sredu pretežno oblačno i suvo. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 4°C.
Užički region: U sredu pretežno oblačno i suvo u većini predela. Moguća je ređa pojava kratkotrajne susnežice i snega. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 2°C do 4°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno uz poneku pahulju snega i najviše -1°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U sredu pretežno oblačno i suvo u većini predela. Moguća je retka pojava kratkotrajne kiše i susnežice, a na jugoistoku Banata su mogući kratkotrajni sunčani intervali. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 4°C do 5°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 0°C do 2°C.
Novi Sad: U sredu pretežno oblačno i suvo. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1°C.
Subotica: U sredu pretežno oblačno i suvo. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1°C.
Vreme narednih dana: U četvrtak na severu suvo i promenljivo oblačno, a na jugu naoblačenje sa kišom i susnežicom, a na planinama sa snegom. Ovo naoblačenje se tokom dana širi ka severu Srbije uz moguću susnežicu i sneg krajem dana i u noći ka petku u većini predela. Vetar slab istočnih pravaca, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 2°C do 4°C. Uveče povremena susnežica i sneg uz temperaturu u 22h od 0°C do 2°C.  
U petak i za vikend oblačno i hladnije sa snegom povremeno. U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana.
CRNA GORA: U sredu suvo sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 3°C na severu do 14°C na Primorju, a na Žabljaku do 0°C.
CG naredni dani: U četvrtak naoblačenje sa kišom dolazi sa juga, a na severu susnežica i sneg. U petak i za vikend na severu Crne Gore hladnije sa snegom, a na jugu sunčani intervali i bura na Primorju.Slične vesti

Prognoza za subotu, 18. maj 2024.

17 May 2024, 12:07

SRBIJA: U subotu znatno toplije i pretežno sunčano sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Nešto više…

Prognoza za petak, 17. maj 2024.

16 May 2024, 12:02

SRBIJA: U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka sa mogućim ređim kratkotrajnim…

Prognoza za četvrtak, 16. maj 2024.

15 May 2024, 11:48

SRBIJA: U četvrtak malo toplije i nestabilno uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka sa mogućom…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaTREČA SEDNICA SO KUČEVO-Javno…

Na trečoj sednici Skupštine opštine u Kučevu odbornici su razgovarali I donosili…

17 May 2024, 22:32

DruštvoDan Predškolske ustanove "Ljubica…

Predškolska ustanova “Ljubica Vrebalov” Požarevac obeležila je dan ustanove.…

17 May 2024, 14:22

ZdravljeU nedelju 19. maja preventivni…

S obzirom na to da je fokus zdravstvene zaštite stavljen na prevenciju, u Velikom Gradištu…

17 May 2024, 12:40

Kursna lista