PROGNOZA za SREDU, 24. Februar 2021.
   23 Feb 2021, 10:54    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SREDU, 24. Februar 2021.

SRBIJA: U sredu ujutru magla po Vojvodini, u dolini Morave i po kotlinama. Magla će se zadržati pre podne i izdići u nisku oblačnost sa sumaglicom, koja se postepeno razilazi uz sunčane intervale popodne. Temperatura nekoliko stepeni niža u odnosu na vrlo topli ponedeljak i utorak. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C u Požegi do 5°C u Beogradu, a maksimalna od 12°C do 17°C koliko će biti u Loznici i Valjevu.
Požarevac: U sredu ujutru magla, a tokom dana promenljiva niska oblačnost sa sumaglicom i sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 14°C.
Niš: U sredu ujutru magla, a tokom dana promenljiva niska oblačnost sa sumaglicom i sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 13°C.
Užički region: U sredu ujutru magla koja se razilazi pre podne uz sunčano vreme sredinom dana i popodne. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 14°C do 16°C, na Zlatiboru i Tari oko 12°C.
VOJVODINA: U sredu ujutru magla koja će se ponegde zadržati pre podne i izdići u nisku oblačnost sa sumaglicom, koja se postepeno razilazi uz sunčane intervale sredinom dana i popodne. Temperatura nekoliko stepeni niža u odnosu na vrlo topli ponedeljak i utorak. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 12°C do 15°C.
Novi Sad: U sredu ujutru magla, a tokom dana promenljiva niska oblačnost sa sumaglicom i sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 14°C.
Subotica: U sredu par stepeni svežije sa maglom ujutru i malo niskih oblaka sa sumaglicom, ali i sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 13°C.
Vreme narednih dana: U četvrtak ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C na jugu do 6°C u Beogradu, a maksimalna od 15°C do 19°C.
U petak sunčano i znatno toplije vreme od proseka za ovo doba godine sa maksimalnim temperaturama od 16°C do 20°C. Za vikend sledi zahlađenje sa malo sporadičnih padavina. Hladnije će biti i u ponedeljak, a od utorka sledi postepeni porast temperature.
 
CRNA GORA: U sredu sunčano i toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura od 12°C do 20°C.
CG naredni dani: U četvrtak i petak sunčano i toplo vreme za ovo doba godine. Za vikend hladnije uz buru na Primorju. Na severu promenljiva oblačnost sa moguće malo snega u planinama, a na Primorju sunčano.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 3. Mart 2021.

2 Mar 2021, 11:08

SRBIJA: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i znatno toplije nego u utorak. Vetar slab istočni i severoistočni…

PROGNOZA za UTORAK, 2. Mart 2021.

1 Mar 2021, 11:33

SRBIJA: U utorak ujutru mraz. U toku dana na severu Srbije sunčano, a u centralnim i južnim predelima umerena oblačnost…

Prognoza za nedelju, 28. Februar 2021.

27 Feb 2021, 9:58

SRBIJA: U nedelju još malo hladnije uz sunčane intervale i promenljivu oblačnost. U većini predela suvo, a samo je…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoGradištanski srednjoškolci učestvovali…

U kreiranju lokalnog budžeta opštine Veliko Gradište, u okviru aktivnosti u…

2 Mar 2021, 15:00

Servisne informacijeZbog radova, sutra bez vode ulica…

JKP Vodovod i kanalizacija, Požarevac, obaveštava građane da će 3. marta 2021.godine…

2 Mar 2021, 13:34

SportKonkurs za stipendiranje sportista…

Opština Kučevo je izdvojila sredstva za stipendiranje kategorisanih i nekategorisanih…

2 Mar 2021, 13:28

Kursna lista