PROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar 2020.
   20 Oct 2020, 12:30    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar 2020.

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sumaglica i magla. U toku dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka i toplije u odnosu na utorak. Vetar slab južni i jugoistočni, u Velikom pomoravlju i podunavlju umeren, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C u Požegi i na jugu Srbije do 8°C u Vršcu, a maksimalna od 17°C u Subotici i Negotinu do 21°C u Loznici.
Požarevac: U sredu pretežno sunčano sa malo oblaka i toplije nego u utorak. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 20°C.
Niš: U sredu jutro hladno, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 20°C.
Užički region: U sredu jutro vrlo hladno uz slab prizemni mraz ponege, a po kotlinama i dolinama reka sumaglica i magla. U toku dana sunčano i toplije u odnosu na utorak. Vetar slab istočni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 18°C do 20°C u Loznici, na Zlatiboru i Tari oko 15°C.
VOJVODINA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sumaglica i magla. U toku dana pretežno sunčano i toplije u odnosu na utorak. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C u Somboru do 8°C u Vršcu, a maksimalna od 17°C u Subotici do 20°C na jugu Vojvodine.
Novi Sad: U sredu pretežno sunčano i toplije nego u utorak. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 19°C.
Subotica: U sredu pretežno sunčano sa malo oblaka i toplije nego u utorak. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 17°C.
Vreme narednih dana: U četvrtak i petak pretežno sunčano i još toplije tokom dana, ali sa pojavom jutarnje magle. Maksimalne temperature malo iznad 20°C. U subotu i nedelju promenljiva oblačnost i svežije uz moguću pojavu kratkotrajne kiše.
 
CRNA GORA: U sredu sunčano i toplo uz vrlo hladno jutro u unutrašnjosti Crne Gore sa slabim mrazem ujutru i maglom. Maksimalna temperatura od 16°C do 23°C, na Žabljaku oko 12°C.
CG naredni dani: Do subote pretežno sunčano i toplije od proseka. Za vikend promenljiva oblačnost uz moguću kišu povremeno.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 28. Novembar 2020.

27 Nov 2020, 11:19

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz, osim na severu Srbije. Po kotlinama i u severnim predelima Srbije pretežno oblačno sa…

PROGNOZA za PETAK, 27. Novembar 2020.

26 Nov 2020, 13:27

SRBIJA: U petak ujutru slab mraz i magla koja će se zadržati veći deo dana na severu Srbije i po kotlinama i dolinama reka.…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 26. Novembar 2020.

25 Nov 2020, 12:25

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz i magla koja će se zadržati veći deo dana na severu Srbije i po kotlinama i dolinama…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDezinfekcija javnih površina I…

Dobrovoljno vatrogasno društvo Golubac u skladu sa propisanim merama Vlade Republike…

27 Nov 2020, 14:06

ZdravljeZZJZ Požarevac: 137 novoobolelih

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac do 13 časova još 137 slučajeva…

27 Nov 2020, 12:50

SportDve zlatne kacige za mladog Požarevljanina

Mladi Požarevljuanim Uroš Stevanović, šest godina šampion u kartingu,…

27 Nov 2020, 12:49

Kursna lista