PROGNOZA za SREDU, 21. Jun 2017.
   20 Jun 2017, 11:22    Požarevac    Sat tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SREDU, 21. Jun 2017.

SRBIJA: Od srede, prvog dana leta, počinju letnje vrućine. Biće sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i krajem dana na severu Vojvodine postoji mogućnost pojave kratkotrajnih lokalnih pljuskova, a u toku noći ka četvrtku vrlo retka pojava u ostalom delu Srbije. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 11°C do 19°C, a maksimalna dnevna od 30°C do 34°C.

Požarevac: U sredu sunčano i vrlo toplo. Krajem dana postoji manja mogućnost pojave kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna dnevna do 32°C.

Niš: U sredu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna dnevna oko 33°C.

Užički region: Počinju letnje vrućine od srede, prvog dana leta. Biće sunčano i vrlo toplo. U toku noći ka četvrtku moguća je vrlo retka pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna dnevna od 31°C do 33°C, na Zlatiboru i Tari oko 26°C.

VOJVODINA: Počinju letnje vrućine od srede, prvog dana leta. Biće sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne na severu Vojvodine postoji mogućonost pojave kratkotrajnih lokalnih pljuskova, a krajem dana vrlo retka pojava i u ostalim krajevima. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna dnevna od 32°C do 34°C.

Novi Sad: U sredu sunčano i vrlo toplo. Krajem dana postoji manja mogućnost pojave kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna dnevna do 33°C.
Subotica: U sredu sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne postoji mogućnost pojave kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severozapadni, popodne umeren. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna dnevna do 32°C.
 
OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: U drugoj polovini sedmice preovlađujuće sunčano i vrlo toplo uz maksimalnu temperaturu od 32°C do 36°C. Kratkotrajni i retki lokalni pljuskovi su mogući u petak krajem dana, najpre na severu Srbije. Vrućine iz severne Afrike i Španije se šire na celu južnu i centralnu Evropu i potrajaće narednih 10.-ak dana.
 
CRNA GORA: U sredu sunčano i vruće. Maksimalna dnevna temperatura od 28°C do 34°C, na Žabljaku do 24°C. CG naredni dani: Do kraja sedmice sunčano i vrlo toplo uz retke kratkotrajne lokalne pljuskove na severu Crne Gore u popodnevnim satima.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Februar 2020.

14 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U subotu suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i malo hladnije. Na planinama ujutru slab sneg koji…

PROGNOZA za PETAK, 14. Februar 2020.

13 Feb 2020, 11:31

SRBIJA: U petak naoblačenje sa kišom se brzo širi od severa ka jugu Srbije uz pad temperature. Popodne na…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.

12 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoVINOGRADARI OPŠTINE GOLUBAC PROSLAVILI…

Zaštitnik vinogradara, Sveti Trifun, obeležen je širom zemlje,pa i u opštini…

15 Feb 2020, 18:42

PolitikaVUČIĆ SA PREDSTAVNICIMA SRBA IZ…

Predstavnici Srba iz Crne Gore i Republike Srpske razgovaraju u Beogradu s predsednikom Srbije…

15 Feb 2020, 15:11

DruštvoDANAS SE OBELEŽAVA MEĐUNARODNI…

Godišnje zbog raka izgubimo jedno i po školsko odeljenje.Danas se obeležava…

15 Feb 2020, 15:07

Kursna lista