PROGNOZA za SREDU, 20. Septembar 2017.
   19 Sep 2017, 11:02    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 20. Septembar 2017.

SRBIJA: U sredu naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima zahvata najpre zapad i sever Srbije, a popodne i ostale krajeve. Razlika u temperaturi između severozapada i jugoistoka Srbije biće oko 10°C. Vetar slab severozapadni, a popodne umeren. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 16°C u Loznici do 26°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu.

Pozarevac: U sredu zahlađenje i naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Moguće je vrlo malo sunčanih intervala u prvom delu dana. Vetar slab severozapadni, a popodne umeren. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 21°C.

Niš: U sredu pre podnesunčano i umerneo toplo, a popodne naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Vetar slab severozapadni, a popodne umeren. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 24°C.

Užički region: U sredu naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima zahvata najpre zapad i sever Srbije, a popodne i ostale krajeve. Razlika u temperaturi između severozapada i jugoistoka Srbije biće oko 10°C. Vetar slab severozapadni, a popodne umeren. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 16°C u Loznici do 26°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu, na Zlatiboru i Tari do 23°C.

VOJVODINA: U sredu sa zapada stiže zahlađenje i naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 11°C do 13°C, a maksimalna od 18°C na zapadu Vojvodine do 22°C u Vršcu.

Novi Sad: U sredu zahlađenje i naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 18°C.

Subotica: U sredu zahlađenje i naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 19°C.

OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: U četvrtak i petak pretežno oblačno i vrlo hladno za ovo doba godine sa kišom uz moguće obilnije padavine na severu Srbije. Maksimalna dnevna temperatura biće malo ispod 15°C u mnogim mestima,  a na visokim planinama iznad 1700m može biti susnežice i snega. U subotu i nedelju promenljivo oblačno i sveže uz moguću povremenu kišu i sa manjim porastom temperature. Manja šansa za kišu je u nedelju uz više sunčanih intervala.

CRNA GORA: U sredu naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima. Maksimalna dnevna temperatura od 16°C do 22°C, na Žabljaku do 12°C.
CG naredni dani: U četrtak i petak na severu hladno sa kišom povremeno, a na Primorju sunčani periodi. Za vikend sunčanije uz porast temperature.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 16. Decembar 2017.

15 Dec 2017, 10:35

SRBIJA: U subotu zahlađenje sa kišom, a popodne je moguća susnežica i vlažan sneg i u nižim predelima na severu i…

PROGNOZA za PETAK, 15. Decembar 2017.

14 Dec 2017, 10:41

SRBIJA: U petak toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima pre podne. Popodne oblačnije uz prolaznu kišu koja…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 14. Decembar 2017.

13 Dec 2017, 10:45

SRBIJA: U četvrtak promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima pre podne. Sredinom dana na severu Srbije oblačnije vreme…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPOŽAREVAC, MARIBOR, TRBOVLJE PRIJATELJI…

OSNOVNA ŠKOLA SVETI SAVA IZ POŽAREVCA I ŠKOLE IZ MARIBORA I TRBOVLJA IZ SLOVENIJE…

16 Dec 2017, 14:39

DruštvoKOJA SU PRAVILA ZA PENZIONISANJE…

Zamenik direktora Sektora za ostvarivanje prava iz Penzijsko-invalidskog osiguranja Vladimir…

16 Dec 2017, 14:34

PolitikaPREDSEDAVANJE EU SE VRAĆA NA BALKAN,…

Od januara šestomesečno predsedavanje EU od Estonije preuzima Bugarska. Premijer te…

16 Dec 2017, 14:32

Kursna lista