PROGNOZA za SREDU, 20. Februar 2019.
   19 Feb 2019, 11:06    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 20. Februar 2019.

SRBIJA: U sredu ujutru slab mraz i moguća magla po kotlinama. Tokom dana sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni i severni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 3°C, a maksimalna od 12°C do 15°C.

Požarevac: U sredu sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 14°C.

Niš: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 14°C.

Užički region: U sredu ujutru slab mraz i moguća magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab severni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do -2°C, a maksimalna od 12°C do 13°C, na Zlatiboru i Tari do 10°C.

VOJVODINA: U sredu ujutru slab mraz. Tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 12°C do 14°C.

Novi Sad: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 14°C.

Subotica: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 13°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak toplo vreme za ovo doba godine i pretežno sunčano uz maksimalne temperature do 13°C. U petak prolazna oblačnost sa slabom kišom povremeno i nižim temperaturama a na planinama sa snegom. U subotu još hladnije uz jutarnje mrazeve pa kiša koja se očekuje još samo u istočnim i jugoistočnim predelima Srbije može preći u slab povremen sneg u prepodnevnim časovima. U nedelju neznatno toplije tokom dana i svugde suvo. Početkom sledeće sedmice postepeni porast temperatura uz pretežno sunčano vreme.
 
CRNA GORA: U sredu sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 12°C do 17°C, na Žabljaku do 8°C. CG naredni dani: U četvrtak na Primorju pretežno sunčano i toplo. Na severu Crne Gore ujutru slab mraz i ponegde magla, a tokom dana sunčano. U petak i subotu kiša koja prelazi u slab sneg na severu i znatno hladnije a na jugu pretežno sunčano. Za vikend blaži pad temperature i na Primorju. Početkom sledeće nedelje postepeni porast temperatura uz pretežno sunčano vreme.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPRIHVATILIŠTE ZA SVE ŽIVOTINJE

AZIL GRADA POŽAREVCA JE AKTIVAN NA TERENU, U POŽAREVCU I KOSTOLCU SVIM RADNIM DANIMA JE MOGUĆE…

24 May 2019, 14:07

Društvo7. SAVETOVANJE NA TEMU UPRAVLJANJE…

SEKTOR ZA  VANREDNE SITUCIJE, VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA I SPASILAČKA…

24 May 2019, 13:36

PolitikaNATO mobilni timovi završavaju…

NATO mobilni timovi iz Komande združenih snaga u Napulju i iz Vazduhoplovne komande u Ramštajnu…

24 May 2019, 12:06

Kursna lista