PROGNOZA za SREDU, 1. Maj 2019.
   30 Apr 2019, 11:38    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 1. Maj 2019.

SRBIJA: U sredu oblačno i sveže sa povremenom kišom sa malo sunčanih intervala i nekoliko stepeni veću temperaturu u odnosu na utorak. Na severu Vojvodine nastupa delimično razvedravanje uz više sunčanih sati popodne. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 14°C Velikom Gradištu do 20°C na severu Vojvodine.

Požarevac: U sredu oblačno i sveže sa povremenom kišom i moguće malo sunčanih intervala popodne. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna oko 16°C.

Niš: U sredu oblačno i sveže sa povremenom kišom i moguće malo sunčanih intervala. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna do 17°C.

Užički region: U sredu oblačno i sveže sa povremenom kišom sa malo sunčanih intervala i nekoliko stepeni veću temperaturu u odnosu na utorak. Na severu Vojvodine nastupa delimično razvedravanje uz više sunčanih sati popodne. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 14°C Velikom Gradištu do 20°C na severu Vojvodine, na Zlatiboru i Tari do 8°C.

VOJVODINA: U sredu oblačno i sveže sa povremenom kišom sa malo sunčanih intervala i nekoliko stepeni veću temperaturu u odnosu na utorak. Na severu Vojvodine nastupa delimično razvedravanje uz više sunčanih sati popodne. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 14°C Velikom Gradištu do 20°C na severu Vojvodine.

Novi Sad: U sredu promenljivo oblačno sa povremenom kišom, a popodne sa sunčanim intervalima i malo toplije. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 19°C.

Subotica: U sredu promenljivo oblačno uz delimično razvedravanje i više sunčanih sati popodne. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 20°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak i petak pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka i znatno toplije, posebno u petak. Popodne ima uslova za ređu pojavu kratkotarjnih lokalnih pljuskova. U subotu naoblačenje sa kišom i pljuskovima zahvata popodne najpre sever Srbije. U nedelju zahlađenje sa kišom.
 
CRNA GORA: U sredu promenljivo oblačno sa kišom povremeno i malo sunčanih perioda. Na visokim planinama iznad 1700 mnv padaće susnežica i sneg. Maksimalna temperatura od 12°C do 19°C, na Žabljaku do 7°C uz susnežicu. CG naredni dani: U četvrtak i petak sledi porast temperature sa više sunčanih sati, mada će biti nestabilno sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima popodne na severu Crne Gore. Za vikend česta kiša i zahlađenje u nedelju i ponedeljak.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDANAS JE DRŽAVNI PRAZNIK Da li…

Dan Ćirila i Metodija, odnosno Dan slovenske pismenosti i kulture, državni je praznik koji…

24 May 2019, 11:03

DruštvoObaveštenje o nestanku vode za…

Zbog sanacije kvara na mreži bez vode će biti potrošači u naselju Busije, do 15:00…

24 May 2019, 10:49

SportPIONIRI OSNOVNE SKOLE IVO LOLA…

Nastavljena dominacija odbojkaša iz Velikog Gradišta u mlađim kategorijama.…

23 May 2019, 14:38

Kursna lista