PROGNOZA za SREDU, 1. Maj 2019.
   30 Apr 2019, 11:38    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 1. Maj 2019.

SRBIJA: U sredu oblačno i sveže sa povremenom kišom sa malo sunčanih intervala i nekoliko stepeni veću temperaturu u odnosu na utorak. Na severu Vojvodine nastupa delimično razvedravanje uz više sunčanih sati popodne. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 14°C Velikom Gradištu do 20°C na severu Vojvodine.

Požarevac: U sredu oblačno i sveže sa povremenom kišom i moguće malo sunčanih intervala popodne. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna oko 16°C.

Niš: U sredu oblačno i sveže sa povremenom kišom i moguće malo sunčanih intervala. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna do 17°C.

Užički region: U sredu oblačno i sveže sa povremenom kišom sa malo sunčanih intervala i nekoliko stepeni veću temperaturu u odnosu na utorak. Na severu Vojvodine nastupa delimično razvedravanje uz više sunčanih sati popodne. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 14°C Velikom Gradištu do 20°C na severu Vojvodine, na Zlatiboru i Tari do 8°C.

VOJVODINA: U sredu oblačno i sveže sa povremenom kišom sa malo sunčanih intervala i nekoliko stepeni veću temperaturu u odnosu na utorak. Na severu Vojvodine nastupa delimično razvedravanje uz više sunčanih sati popodne. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 14°C Velikom Gradištu do 20°C na severu Vojvodine.

Novi Sad: U sredu promenljivo oblačno sa povremenom kišom, a popodne sa sunčanim intervalima i malo toplije. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 19°C.

Subotica: U sredu promenljivo oblačno uz delimično razvedravanje i više sunčanih sati popodne. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 20°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak i petak pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka i znatno toplije, posebno u petak. Popodne ima uslova za ređu pojavu kratkotarjnih lokalnih pljuskova. U subotu naoblačenje sa kišom i pljuskovima zahvata popodne najpre sever Srbije. U nedelju zahlađenje sa kišom.
 
CRNA GORA: U sredu promenljivo oblačno sa kišom povremeno i malo sunčanih perioda. Na visokim planinama iznad 1700 mnv padaće susnežica i sneg. Maksimalna temperatura od 12°C do 19°C, na Žabljaku do 7°C uz susnežicu. CG naredni dani: U četvrtak i petak sledi porast temperature sa više sunčanih sati, mada će biti nestabilno sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima popodne na severu Crne Gore. Za vikend česta kiša i zahlađenje u nedelju i ponedeljak.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

PROGNOZA za SUBOTU, 6. Jul 2019.

5 Jul 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoUHAPŠENI ZBOG NASILJA U PORODICI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su M. B. (1986) iz…

18 Jul 2019, 14:12

ZdravljeBEZ VEĆIH KONCENTRACIJA ALEGRENA…

TRENUTNE KONCENTRACIJE POLENA I DRUGIH ALEGRENA U VAZDUHU  NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA…

18 Jul 2019, 13:56

DruštvoPOSLOVNI USPEH KROZ KREDITIRANJE…

ODRŽAN JE SASTANAK U KOMPANIJI SAVIĆ IZ SMEDEREVSKE PALANKE GDE JE DIREKTOR OVE KOMPANIJE…

18 Jul 2019, 13:37

Kursna lista