PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.
   17 Sep 2019, 11:24    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu uz prolaznu kišu i pljuskove na tom području. Očekuje se pad temeprature u većini mesta za 10-14°C u odnosu na prva dva dana sedmice. Ovo naoblačenje se širi dalje ka centralnim i jugozapadnim predelima zemlje tokom dana. Kiša se očekuje na severu, zapadu, jugozapadu i u centralnim predelima a na jugu, istoku i jugoistoku biće suvo. Kasnije popodne prestanak padavina u svim predelima uz razvedravanje prvo na severu zemlje. Na jugu i istoku zemlje toplije nego na severu i zapadu. Vetar slab severozapadni i severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalne temperature biće ostvarene na kraju dana a maksimalne vrlo rano ujutru u većini predela osim na jugu, jugoistoku i istoku Srbije. Minimalna temperatura od 10°C do 15°C, a maksimalna od 17°C do 23°C na jugoistoku Srbije.

Požarevac : U sredu ujutru i prepodne sa kišom i značajnijim padom temperature tokom dana i večeri za 12-15°C u odnosu na prva dva dana sedmice. Popodne suvo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Maksimalna temperatura biće ostvarena vrlo rano ujutru oko 19°C, tokom dana oko 15-16°C a minimalna temperatura na kraju dana oko 11°C.

Niš: U sredu promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i uglavnom suvo uz hladnije vreme nego prethodnih dana. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 22°C.

Užički region: U sredu oblačno sa kišom i padom temperature. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Maksimalna temperatura biče ostvarena vrlo rano ujutru a minimalna na kraju dana. Minimalna temperatura od 10°C do 11°C, a maksimalna od 16°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari oko 13°C.

VOJVODINA: U sredu vrlo rano ujutru prolazno naoblačenje sa kišom i zahlađenje. Popodne prestanak padavina i razvedravanje. Očekuje se pad temeprature za 10-13°C u odnosu na prva dva dana sedmice. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalne temperature biće ostvarene na kraju dana. Minimalna temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 17°C do 18°C.

Novi Sad: U sredu ujutru i prepodne prolazno naoblačenje sa kišom i zahlađenje. Popodne razvedravanje. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura biće ostvarena na kraju dana.  Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 18°C.

Subotica: U sredu vrlo rano ujutru i prepodne prolazno naoblačenje sa kišom i zahlađenje. Već oko podneva razvedravanje. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura biće ostvarena na kraju dana. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna oko 18°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak prolazna kiša na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo, sunčano uz vrlo sveže jutro. U petak i za vikend u svim krajevima sa vrlo svežim jutrima a tokom dana suvo i sunčano uz porast temperatura od nedelje. Početkom sledeće sedmice sunčano, suvo i ponovo toplo.

CRNA GORA: U sredu na severu Crne Gore znatno svežije uz naoblačenje i značajniji pad temperature sa prolaznom kišom i pljuskovima. Na Primorju pretežno sunčano i prijatno toplo sa malo oblaka. Maksimalna temperatura od 17°C do 30°C u Podgorici, na Žabljaku do 12°C.

CG naredni dani: U četvrtak naoblačenje sa kišom i pljuskovima u svim krajevima uz manji pad temperature i na Primorju. U petak i za sledeći vikend svugde ponovo sunčano i suvo sa vrlo svežim jutrima na severu uz porast temperatura od vikenda.
.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 22. Oktobar 2019.

21 Oct 2019, 11:57

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab jugoistočni i istočni ili promenljiv. Pritisak…

PROGNOZA za NEDELJU, 20. Oktobar 2019.

19 Oct 2019, 10:53

SRBIJA: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad…

PROGNOZA za SUBOTU, 19. Oktobar 2019.

18 Oct 2019, 10:50

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoGOLUBAC DOBIJA NOVU PLAŽU NA DUNAVU

Početak radova na izgradnje  plaže i marine  na Dunavu,nastavak realizacije projekata…

21 Oct 2019, 21:18

KulturaSTARI ZANATI U OSNOVNOJ ŠKOLI…

UDRUŽENJE ZA PROMOCIJU KULTURE, TRADICIJE I TURIZMA "OD KNJIGE DO DUŠE" NA…

21 Oct 2019, 14:01

DruštvoOKTOBAR MESEC POSVEĆEN SLEPIM…

SAVEZ SLEPIH I SLABOVIDIH  POŽAREVAC OBELEŽEVA NIZOM AKCIJA MESEC OKTOBAR POSVEĆEN SLEPIM…

21 Oct 2019, 13:51

Kursna lista