PROGNOZA za SREDU, 18. Novembar 2020.
   17 Nov 2020, 12:25    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SREDU, 18. Novembar 2020.

SRBIJA: U sredu suvo i preovlađujuće oblačno u većini predela, a samo na jugoistoku i istoku ujutru slaba kratkotrajna kiša. Na severozapadu će doći do delimičnog razilaženja oblaka sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 8°C, a maksimalna od 8°C na jugu do 11°C na severu Srbije i u Negotinu.
Požarevac: U sredu suvo i pretežno oblačno uz delimično razilaženje oblaka kasnije popodne. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 9°C.
Niš: U sredu oblačno uz malo kratkotrajne kiše ujutru, a zatim suvo. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 9°C.
Užički region: U sredu suvo i oblačno. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 6°C, a maksimalna od 8°C do 10°C, na Zlatiboru i Tari do 6°C.
VOJVODINA: U sredu suvo i oblačno u većini predela. Na zapadu i severozapadu Vojvodine će doći do delimičnog razilaženja oblaka sa sunčanim intervalima popodne. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 7°C, a maksimalna od 9°C na jugu Banata do 11°C na severu Vojvodine.
Novi Sad: U sredu suvo uz delimično razilaženje oblaka i malo sunčanih intervala. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 10°C.
Subotica: U sredu suvo uz delimično razilaženje oblaka i malo sunčanih intervala. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 10°C.
Vreme narednih dana: U četvrtak suvo sa dužim sunčanim periodima uz umeren jugoistočni vetar u košavskom području. U petak će doći do naoblačenja sa kišom popodne, najpre na severu i zapadu Srbije uz pad temperature. U subotu hladnije sa kišom i susnežicom na jugu Srbije, a u ostalim krajevima suvo uz razvedravanje na severu. U Beogradu je moguća susnežica u subotu.
 
CRNA GORA: U sredu na jugu Crne Gore sunčano, a na severu promenljiva oblačnost. Maksimalna temperatura od 9°C do 21°C na Primorju, na Žabljaku oko 4°C.
CG naredni dani: U četvrtak sunčano, a u petak popodne postepeno naoblačenje sa kišom krajem dana. U subotu zahlađenje i na severu Crne Gore je moguće da bude malo susnežice i  snega i u nižim predelima. U nedelju i ponedeljak sunčano uz porast temperature.



Slične vesti

Prognoza za subotu, 30. mart 2024.

29 Mar 2024, 11:28

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južni.…

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaPrvi međunarodni festival savremenog…

Arheološki park Viminacijum biće domaćin prvog međunarodnog festivala savremenog plesa…

29 Mar 2024, 14:28

DruštvoZavršena druga faza rekonstrukcije…

Saša Pavlović gradonačelnik Požarevca sa saradnicima, obišao je radove na Muzeju…

29 Mar 2024, 14:18

DruštvoMladost, svetlost dobrote - humanitarni…

Pod sloganom „Mladost, svetlost dobrote“, održan je još jedan tradicionalni…

29 Mar 2024, 13:36

Kursna lista