PROGNOZA za SREDU, 18. Mart 2020.
   17 Mar 2020, 14:39    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 18. Mart 2020.

SRBIJA: U sredu ujutru ređa pojava slabog mraza. U toku dana pretežno sunčano i slično toplo kao u utorak ili stepen-dva manje na istoku i u centralnim predelima. Vetar slab, ujutru severozapadni i severni, a popodne severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C u Dimitrovgradu do 5°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 15°C u Negotinu i Dimitrovgradu do 18°C na severu i zapadu Srbije.

Požarevac: U sredu sunčano i relativno toplo za mart u toku dana. Vetar slab, ujutru severozapadni, a popodne severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna 16°C.

Niš: U sredu sunčano. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna dnevna oko 16°C.

Užički region: U sredu ujutru slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i umereno toplo za ovo doba godine. Duvaće slab severni, a zatim severoistočni i istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna dnevna od 16°C do 18°C, na Zlatiboru i Tari do 11°C.

VOJVODINA: U sredu ujutru ređa pojava slabog mraza. U toku dana pretežno sunčano i slično toplo kao u utorak ili stepen manje. Vetar slab, ujutru severozapadni i severni, a popodne slab severoistočni i istočni, a krajem dana jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 16°C do 18°C.

Novi Sad: U sredu nakon hladnog jutra, u toku dana sunčano i relativno toplo za mart. Vetar slab, ujutru severozapadni, a popodne slab severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna dnevna oko 17°C.

Subotica: U sredu nakon hladnog jutra, u toku dana sunčano i relativno toplo za mart. Vetar slab, ujutru severozapadni i severni, a popodne slab severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna dnevna do 17°C.

Vreme narednih dana: Do subote pretežno sunčano i još toplije uz maksimalnu temperaturu oko 20°C u petak i subotu. U nedelju jače zahlađenje sa prolaznom kišom. Po današnjoj prognozi, na početku proleća, u ponedeljak znatno hladnije sa mogućom pojavom susnežice i snega ponegde i u nižim predelima.
 
CRNA GORA: U sredu pretežno sunčano i malo toplije na jugu Crne Gore, a par stepeni niža temperatura na severu uz slab mraz ujutru. Maksimalna temperatura od 15°C do 22°C, na Žabljaku do 9°C.

CG naredni dani: Do subote pretežno sunčano i toplo. Od nedelje zahlađenje.Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 5. April 2020.

4 Apr 2020, 10:26

SRBIJA: U nedelju duži sunčani periodi, osim na krajnjem jugu Srbije gde će uz više oblaka biti malo kiše. Duvaće umeren,…

PROGNOZA za SUBOTU, 4. April 2020.

3 Apr 2020, 12:10

SRBIJA: U subotu sunčano u većini predela, osim na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde će biti oblačno uz malo kiše. Vetar…

PROGNOZA za PETAK, 3. April 2020.

2 Apr 2020, 14:29

SRBIJA: U petak ujutru se očekuje slab mraz u većini krajeva. U toku dana sunčano uz dalji porast temperature, a samo na…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOpština Veliko Gradište podeliće…

Da se u opštini Veliko Gradište, u ovim teškim danima, brine o sugrađanima pokazuje i nabavka…

4 Apr 2020, 18:42

DruštvoSELEKTOR GLUMAČKIH SVEČANOSTI:…

IZ CENTRA ZA KULTURU POŽAREVAC STIGLO JE SAOPŠTENJE  MILIVOJA MLAĐENOVIĆA SELEKTORA…

4 Apr 2020, 11:26

DruštvoSTARIJI SUGRAĐANI OBAVILI KUPOVINU…

Peta nedelja epidemije koronavirusa u Srbiji počela je najtežim danom, posle kojeg…

4 Apr 2020, 11:07

Kursna lista