PROGNOZA za SREDU, 17. April 2019.
   16 Apr 2019, 10:44    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 17. April 2019.

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz. U toku dana sunčani periodi uz razvoj oblaka koji se premeštaju iz pravca severoistoka. U popodnevnim i večernjim satima je moguća pojava kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 6°C, a maksimalna od 14°C do 18°C.

Požarevac: U sredu jutro hladno. Pre podne duži sunčani periodi, a popodne promenljiva oblačnost Kasnije popodne i uveče je moguća kiša. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 15°C.

Niš: U sredu jutro vrlo hladno. Pre podne duži sunčani periodi, a popodne promenljiva oblačnost Krajem dana je moguća kiša. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 18°C.

Užički region: U sredu jutro vrlo hladno uz slab prizemni mraz ponegde. U toku dana sunčani periodi uz lokalni razvoj oblaka. Krajem dana i u noći ka četvrtku je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 16°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari do 11°C.

VOJVODINA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz. Pre podne sunčani periodi, a zatim razvoj oblaka koji se premeštaju sa severoistoka. U popodnevnim i večernjim satima je moguća pojava kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 14°C na istoku i jugu Banata do 17°C po Sremu.

Novi Sad: U sredu jutro vrlo hladno uz moguć slab prizemni mraz na obodu grada. Pre podne duži sunčani periodi, a popodne promenljiva oblačnost. Kasnije popodne je moguća kiša. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 16°C.

Subotica: U sredu jutro vrlo hladno uz moguć slab prizemni mraz. Pre podne duži sunčani periodi, a popodne promenljiva oblačnost. Popodne i krajem dana je moguća kiša i lokalni pljuskovi. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 15°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše i moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. U petak više sunčanih sati i ređa pojava pljuskova na istoku i jugu Srbije. Za vikend sunčano uz lokalni dnevni razvoj oblaka i toplije u nedelju kada će biti oko 20°C u većini predela.
 
CRNA GORA: U sredu sunčano i malo toplije. Maksimalna temperatura od 14°C do 22°C, na Žabljaku do 9°C. CG naredni dani: U četvrtak na severu Crne Gore razvoj oblaka i moguća pojava kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne. U petak sunčanije uz ređu pojavu pljuskova na severu. Za vikend sunčano i toplije sa slabim dnevnim razvojem oblaka.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 25. Jun 2019.

24 Jun 2019, 11:28

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno i nestabilno sa pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vrlo rano…

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Jun 2019.

21 Jun 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe…

PROGNOZA za PETAK, 21. Jun 2019.

20 Jun 2019, 11:54

SRBIJA: U petak sunčano, toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe do umerene…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoUTVRĐENE LOKACIJE ZA PRODAJU LUBENICA…

GRADSKO VEĆE GRADA POŽAREVCA  DONELO JE ODLUKU NA KOJIM LOKACIJAMA ĆE BITI DOZVOLJENA…

24 Jun 2019, 11:29

Vremenska prognozaPROGNOZA za UTORAK, 25. Jun 2019.

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno i nestabilno sa pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova…

24 Jun 2019, 11:28

DruštvoSaopštenje Štaba za vanredne situacije…

Na vanrednoj sednici Štaba za vanredne situacije donet je sledeći zaključak: U cilju…

23 Jun 2019, 15:21

Kursna lista