PROGNOZA ZA SREDU, 15. Mart 2023.
   14 Mar 2023, 13:40    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA SREDU, 15. Mart 2023.

SRBIJA: U sredu zahlađenje sa kišom, a na planinama sa snegom. Granica snežnih padavina se spušta popodne i uveče ispod 1000 mnv. Počeće da duva umeren do pojačan severni i severozapadni vetar, dok će na jugu Srbije duvati slab južni u prvom delu dana. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 4°C do 10°C, maksimalna od 8°C na severu Srbije do 14°C u Negotinu i svugde u padu popodne. Minimalna temperatura će biti na kraju dana od 1°C do 5°C. Uveče kiša i susnežica, a u noći ka četvrtku može biti snega i u nižim predelima zapadne i centralne Srbije. Temperatura u 22h od 1°C do 5°C.
Požarevac: U sredu naoblačenje i zahlađenje sa kišom. U toku dana pad temperature, pa će maksimalna biti rano ujutru, a minimalna temperatura na kraju dana. Duvaće umeren severozapadni vetar. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 11°C, što će biti i maksimalna dnevna, a minimalna na kraju dana 3°C oko ponoći. Uveče kiša i susnežica.
Niš: U sredu naoblačenje sa kišom i zahlađenje popodne. Vetar ujutru južni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Miniimalna temperatura5°C, a maksimalna 12°C i u padu popodne. Uveče kiša.
Užički region: U sredu zahlađenje sa kišom, a na planinama sa snegom. Granica snežnih padavina se spušta popodne i uveče ispod 1000 mnv, pa i u nižim predelima može biti susnežice i snega krajem dana. Vetar u skretanju na umeren severni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 4°C do 7°C, maksimalna od 8°C do 9°C, a minimalna na kraju dana od 0°C do 2°C. Na Zlatiboru i Tari zahlađenje sa kišom koja popodne prelazi u sneg uz pad dnevne temperature na 0°C na 1000 mnv popodne.
VOJVODINA: U sredu zahlađenje sa kišom, a popodne i krajem dana na vrhu Fruške Gore sa snegom, a u nižim predelima susnežica. Vetar umeren do pojačan severozapadni i severni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 7°C do 10°C, što je i maksimalna dnevna, a minimalna na kraju dana od 0°C do 3°C. Uveče kiša i susnežica koji prestaju na zapadu i severu Vojvodine uz razvedravanje. Temperatura u 22h od 1°C do 3°C.
Novi Sad: U sredu naoblačenje i zahlađenje sa kišom. U toku dana pad temperature, pa će maksimalna biti rano ujutru, a minimalna temperatura na kraju dana. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 8°C, što će biti i maksimalna dnevna, a minimalna na kraju dana oko 2°C. Uveče kiša i susnežica.
Subotica: U sredu naoblačenje i zahlađenje sa kišom. U toku dana pad temperature, pa će maksimalna biti rano ujutru, a minimalna temperatura na kraju dana. Duvaće umeren severozapadni vetar. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 8°C, što će biti i maksimalna dnevna, a minimalna na kraju dana oko 1°C. Uveče padavine prestaju.
Vreme narednih dana: U četvrtak hladno sa sunčanim preiodima na severu i zapadu Srbije, a u centralnoj i južnoj Srbiji sa susnežicom i snegom ujutru i pre podne. Vetar umeren do pojačan severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 4°C na jugu do 10°C na severu Srbije i u Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 5°C.
U petak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčani periodi i malo toplije. U subotu i nedelju pretežno sunčano uz dalji porast temperature koja će dostizati 20°C u nedelju u mnogim predelima.
CRNA GORA: U sredu kiša i zahlađenje, a u planinama sneg. Maksimalna temperatura od 6°C do 15°C, na Žabljaku do 2°C i u padu popodne uz sneg.
CG naredni dani: U četvrtak na Primorju vedro uz jaku buru, a na severu Crne Gore oblačno sa susnežicom i snegom ujutru. Od petka do nedelje pretežno sunčano i postepeno toplije vreme uz slab jutarnji mraz u unutrašnjosti u petak.Slične vesti

Prognoza za utorak, 16. april 2024.

15 Apr 2024, 13:32

SRBIJA: U utorak stiže promena vremena uz velike temperaturne razlike tokom dana između severa…

Prognoza za nedelju, 14. april 2024.

13 Apr 2024, 11:26

SRBIJA: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine, do 30°C u nekim mestima.…

Prognoza za subotu, 13. april 2024.

12 Apr 2024, 12:33

SRBIJA: U subotu duži sunčani periodi sa malo oblaka koje se premeštaju od severa ka jugu. Vetar…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Vremenska prognozaPrognoza za utorak, 16. april…

SRBIJA: U utorak stiže promena vremena uz velike temperaturne razlike…

15 Apr 2024, 13:32

KulturaNarodna biblioteka priprema kulturno…

Narodna bibliotaka “Veljko Dugošević” Golubac je centar svih kulturnh dešavanja…

15 Apr 2024, 11:53

PrivredaSubvencije nisu isplaćene na vreme…

Subvencije nisu isplaćene na vreme jer korisnici ne proveravaju eSanduče kažu u Upravi za…

15 Apr 2024, 11:34

Kursna lista