PROGNOZA za SREDU, 15. Maj 2019.
   14 May 2019, 11:29    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 15. Maj 2019.

SRBIJA: U noći između utorka i srede se očekuje obilnija kiša koja se premešta od juga ka severu Srbije. U sredu promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala i povremenom kišom uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove popodne. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale na severu i ispod normale na jugu Srbije. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 11°C u Somboru do 19°C na jugu Srbije i u Timočkoj Krajini.

Požarevac: U noći između utorka i srede obilna kiša koja prestaje ujutru. U sredu tokom dana promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Vetar slab zapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna oko 16°C.

Niš: U noći između utorka i srede obilna kiša. U sredu tokom dana sunčani intervali i promenljivo oblačno, a popodne jemoguća kratkotrajna kiša. Vetar slab promenljiv. Pritisak malo ispod  normale. Minimalna jutarnja temperatura 7°C, a maksimalna oko 18°C.

Užički region: U noći između utorka i srede se očekuje obilnija kiša koja se premešta od juga ka severu Srbije. U sredu promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala i povremenom kišom uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 15°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari do 11°C sa kišom povremeno.

VOJVODINA: U noći između utorka i srede se očekuje obilnija kiša koja se premešta od juga ka severu. U sredu ujutru kiša koja postepeno prestaje na jugu Vojvodine, a sredinom dana i na istoku i severu. Popodne će biti dužih suvih perioda uz malo sunčanih intervala. Vetar slab do umeren zapadni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 11°C u Somboru do 14°C na jugu Banata.

Novi Sad: U noći između utorka i srede obilna kiša. U sredu pre podne kiša, a popodne suvo sa malo sunčanih intervala. Vetar slab zapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 7°C, a maksimalna oko 13°C.

Subotica: U noći između utorka i srede obilna kiša. U sredu pre podne kiša, a popodne suvo. Vetar slab zapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 7°C, a maksimalna oko 12°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak i petak promenljivo oblačo sa kšom povremeno i mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Ukupna količina padavina od utorka do petka biće u intervalu od 50 lit/m2 do 100 lit/m2. Usled toga, očekuje se porast vodostaja na svim rekama uz moguće lokalne poplave. Za vikend nas očekuje sunčanije i znatno toplije vreme uz ređu pojavu lokalnih pljuskova popodne.  
 
CRNA GORA: U sredu oblačno sa obilnom kišom i pljuskovima. Popodne na Primorju suvo uz sunčane periode. Maksimalna temperatura od 12°C do 20°C, na Žabljaku 8°C. CG naredni dani: U četvrtak povremena kiša i pljuskovi, a u petak i za vikend sunčanije i znatno toplije uz moguću pojavu lokalnih pljuskova na severu Crne Gore.  Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDANAS JE DRŽAVNI PRAZNIK Da li…

Dan Ćirila i Metodija, odnosno Dan slovenske pismenosti i kulture, državni je praznik koji…

24 May 2019, 11:03

DruštvoObaveštenje o nestanku vode za…

Zbog sanacije kvara na mreži bez vode će biti potrošači u naselju Busije, do 15:00…

24 May 2019, 10:49

SportPIONIRI OSNOVNE SKOLE IVO LOLA…

Nastavljena dominacija odbojkaša iz Velikog Gradišta u mlađim kategorijama.…

23 May 2019, 14:38

Kursna lista