PROGNOZA za SREDU, 14. Oktobar 2020.
   13 Oct 2020, 11:48    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SREDU, 14. Oktobar 2020.

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, a tokom dana toplije u odnosu na utorak uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. Krajem dana na zapadu i jugozapadu Srbije naoblačenje i povremena kiša. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 2°C u Požegi do 7°C u Beogadu, a maksimalna od 16°C na severu Vojvodine do 20°C na zapadu i jugu Srbije. Uveče je moguća kiša na zapadu Srbije.
Požarevac: U sredu toplije uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 18°C.
Niš: U sredu toplije uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 19°C.
Užički region: U sredu jutro vrlo hladno, a tokom dana toplije u odnosu na utorak uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. Krajem dana naoblačenje i moguća kiša. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 17°C do 19°C, na Zlatiboru i Tari oko 12°C.
VOJVODINA: U sredu jutro vrlo hladno, a tokom dana toplije u odnosu na utorak uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. Krajem dana na zapadu i jugozapadu Srbije naoblačenje i povremena kiša. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 2°C u Požegi do 7°C u Beogadu, a maksimalna od 16°C na severu Vojvodine do 20°C na zapadu i jugu Srbije. Uveče je moguća kiša na zapadu Srbije.
Novi Sad: U sredu nakon vrlo hladnog jutra, tokom dana toplije nego u utorak uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 17°C.
Subotica: U sredu nakon hladnog jutra, tokom dana toplije nego u utorak uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 16°C.
Vreme narednih dana: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom kišom, pre podne više kiše na severu, a popodne više u centralnim i južnim krajevima. U petak i za vikend hladnije sa mestimičnom kišom u petak i subotu, a u nedelju pretežno suvo. Iduće sedmice suvo sa vrlo hladnim jutrima u ponedeljak i utorak, a dnevna temperatura u postepenom porastu.
 
CRNA GORA: U sredu povremena kiša i pljuskovi na Primorju, a popodne i na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 10°C do 20°C, na Žabljaku do 9°C uz topljenje danas palog snega.
CG naredni dani: U četvrtak obilna kiša i jaki pljuskovi. U petak i subotu je takođe moguća kiša, ali uz sve manje padavina. Od nedelje poboljšanje vremena i suvo tokom većeg dela iduće sedmice.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 28. Oktobar 2020.

27 Oct 2020, 12:12

SRBIJA: U sredu ujutru ponegde magla u zapadnoj i južnoj Srbiji, kao i u Timočkoj Krajini. U toku dana malo do umereno oblačno…

PROGNOZA za UTORAK, 27. Oktobar 2020.

26 Oct 2020, 11:18

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Na zapadu i jugu Srbije ujutru ponegde magla po kotlinama…

PROGNOZA za NEDELJU, 25. Oktobar 2020.

24 Oct 2020, 10:04

SRBIJA: U nedelju pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Malo sunčanih intervala biće na krajnjem jugu Srbije.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaU četvrtak u Golupcu zaseda lokalni…

U četvrtak 29.og-ovog meseca u Golupcu će zasedati lokalni parlament koji je zakazao predsednik…

28 Oct 2020, 19:26

KulturaTri violine Jana Nemčeka ustupljene…

Izdvojenom odelenju u Velikom Gradištu  Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac’’…

28 Oct 2020, 19:09

ZdravljeU Požarevcu 29 novoobolelih

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac drastišan skok…

28 Oct 2020, 16:29

Kursna lista