PROGNOZA za SREDU, 14. Jun 2017.
   13 Jun 2017, 12:03    Požarevac    Sat Tv    Aleksandar Krstić


PROGNOZA za SREDU, 14. Jun 2017.

SRBIJA: U sredu nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura u odnosu na utorak uz lokalne pljuskove na zapadu i jugu Srbije. U ostalim predelima sunčani intervali i promenljiva oblačnost. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 19°C, a maksimalna dnevna od 26°C do 30°C.
 
Požarevac: U sredu nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura uz sunčane periode i promenljivu oblačnost. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna dnevna do 27°C.
 
Niš: U sredu toplo sa sunčanim periodima uz razvoj oblaka i moguće lokalne pljuskove popodne. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna dnevna do 29°C.
 
Užički region: U sredu nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura uz razvoj oblaka i lokalne pljuskove popodne. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna dnevna od 26°C do 28°C, na Zlatiboru i Tari oko 20°C.
 
VOJVODINA: U sredu nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura u odnosu na utorak uz sunčane intervale i promenljivu oblačnost. Mala je šansa za kratkotrajnu kišu na jugu Vojvodine. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna dnevna od 27°C do 28°C.
 
Novi Sad: U sredu nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura uz sunčane periode i promenljivu oblačnost. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna dnevna oko 27°C.
Subotica: U sredu nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura uz sunčane periode i promenljivu oblačnost. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna dnevna do 27°C.
 
OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: U četvrtak sunčano i toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. U petak toplije, a kasnije popodne i krajem dana pljuskovi zahvataju sever i zapad Srbije, a u noći ka suboti i ostale krajeve. Za vikend svežije uz povremenu kišu u subotu, a u nedelju sunčani periodi sa kišom pre podne na jugu. Početkom iduće sedmice sunčano i sve toplije.
 
 
CRNA GORA: U sredu na severu Crne Gore lokalni pljuskovi popodne, a na jugu sunčano i vrlo toplo. Maksimalna dnevna temperatura od 26°C do 33°C, na Žabljaku do 20°C.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 21. Septembar 2019.

20 Sep 2019, 10:33

SRBIJA: U subotu posle vrlo svežeg jutra tokom dana sunčano i suvo uz manji porast dnevnih temperatura. Vetar slab jugoistočni…

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportRADOVI NA IZGRADNJI SPORTSKIH…

U Golupcu se, uz podršku Evropske unije preko razvojnog programa EU PRO, radi na dodatnom…

22 Sep 2019, 11:38

KulturaU VELIKOM GRADIŠTU POČINJE PETI…

Peti po redu ŠIK - Festival amaterskih pozorišta „Štap i kanap“,…

22 Sep 2019, 10:36

PolitikaDAČIĆ NA GENERALNOJ SKUPŠTINI…

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće u Njujorku…

21 Sep 2019, 14:54

Kursna lista