PROGNOZA za SREDU, 13. Mart 2019.
   12 Mar 2019, 11:19    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 13. Mart 2019.

SRBIJA: U sredu ujutru mraz a tokom dana suvo i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće malo toplije nego u utorak. Više sunčanih perioda se očekuje prepodne dok popodne veća oblačnost prvo zahvata severozapadne i severne krajeve i širi se na ostale predele do kraja dana. Vetar slab slab jugoistočni i južni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -6°C do 1°C, a maksimalna od 9°C do 13°C. 

Požarevac: U sredu ujutru slab mraz na obodu grada. Tokom dana promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima prepodne. Biće malo toplije nego u utorak. Popodne više oblačnosti. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura -3°C a maksimalna do 11°C.

Niš: U sredu ujutru slab mraz a tokom dana suvo i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće malo toplije nego u utorak. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura -2°C, maksimalna do 12°C.

Užički region: U sredu ujutru mraz a tokom dana suvo i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće malo toplije nego u utorak. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -6°C do -5°C, a maksimalna do 10°C. Na Zlatiboru i Tari jak jutarnji mraz, a dnevna temperatura oko 6°C.

VOJVODINA: U sredu ujutru slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima prepodne. Popodne veća oblačnost stiže sa severozapada i širi se ka jugoistoku uzrokujući oblačno vreme. Vetar slab južni, jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 10°C do 12°C.

Novi Sad: U sredu ujutru slab mraz a tokom dana suvo i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima prepodne. Popodne veća oblačnost stiže sa severozapada. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna dnevna oko 12°C.

Subotica: U sredu ujutru slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima prepodne a popodne veća oblačnost koja stiže sa severozapada. Vetar slab južni, jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna dnevna do 11°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak slaba povremena prolazna kiša uz malo niže temperature a u brdsko-planinskim predelima slab sneg. U petak malo toplije sa šansom za slabu povremenu kišu. U subotu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i još toplije. U nedelju i početkom naredne sedmice sunčano sa temperaturama ponovo oko 20°C u većini krajeva.  
 
CRNA GORA: U sredu na severu ujutru mraz a tokom dana pretežno sunčano i suvo sa malo oblaka. Na Primorju suvo i sunčano. Maksimalna temperatura od 7°C do 15°C, na Žabljaku do 2°C. CG naredni dani: U četvrtak hladnije sa kišom na Primorju i snegom u brdsko-planinskim predelima na severu. U petak malo toplije. Na severu moguća kiša popodne i krajem dana. Na Primorju suvo i sunčano. Za vikend suvo, sunčano i još toplije.

 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista