PROGNOZA za SREDU, 13. Februar 2019.
   12 Feb 2019, 10:25    Požarevac    sattelevizija    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 13. Februar 2019.

SRBIJA: U sredu hladno, na zapadu i jugu Srbije pre podne oblačno sa slabim snegom povremeno, a na severu suvo sa dužim sunčanim intervalima. Popodne u većini krajeva suvo. Vetar umeren severni i severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -6°C do -1°C, a maksimalna od 1°C na jugu i jugoistoku do 6°C na severu, a u Negotinu do 8°C.

Požarevac: U sredu hladno i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Vetar umeren severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 5°C.

Niš: U sredu hladno, pre podne oblačno sa slabim snegom, a zatim suvo sa sunčanim intervalima popodne. Vetar pre podne pojačan severozapadni, a popodne umeren i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 3°C.

Užički region: U sredu hladno, pre podne oblačno sa slabim snegom, a zatim suvo sa sunčanim intervalima popodne. Vetar umeren severni i severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -3°C do -1°C, a maksimalna od 2°C do 3°C, na Zlatiboru i Tari do -4°C uz slab sneg pre podne, a popodne suvo. Severni vetar u slabljenju.

VOJVODINA: U sredu hladno sa mrazem ujutru, a tokom dana duži sunčani periodi. Vetar umeren severni i severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -6°C do -3°C, a maksimalna od 4°C do 6°C.

Novi Sad: U sredu hladno sa malo oblaka i dužim sunčanim periodima. Vetar umeren severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 6°C.

Subotica: U sredu hladno i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Vetar umeren severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 6°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak, petak i subotu hladno vreme sa mogućim povremenim slabim snegom na zapadu i jugu Srbije uz vrlo malo padavina. U ostalim krajevima preovlađujuće suvo uz promenljivu oblačnost sa slabim jutarnjim mrazevima i sunčanim intervalima tokom dana. Od nedelje sunčano uz porast temperature.
 
 
CRNA GORA: U sredu sunčano na jugu Crne Gore, a na severu oblačno sa slabim snegom u prvom delu dana. Maksimalna temperatura od -1°C do 10°C, na Žabljaku do -6°C uz slab sneg. CG naredni dani: Narednih dana na Primorju pretežno vedro, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno sa mogućim slabim snegom povremeno. Od nedelje poboljšanje vremena i na severu uz više sunčanih sati i postepen porast temperature.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. April 2019.

19 Apr 2019, 10:27

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka u centralnim, istočnim i južnim predelima. Na istoku i jugoistoku…

PROGNOZA za PETAK, 19. April 2019.

18 Apr 2019, 10:21

SRBIJA: U petak sunčano i malo toplije uz lokalni razvoj oblaka na zapadu, jugu i jugoistoku Srbije gde je moguća retka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. April 2019.

17 Apr 2019, 10:25

SRBIJA: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Mala šansa…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaVUČIĆ NA SKUPU BUDUĆNOST SRBIJE

U Beogradu održan najveći skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije", na kom se narodu…

19 Apr 2019, 21:26

PolitikaKAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE U BEOGRADU

Danas je skup koji se organizuje u okviru kampanje Budućnost za Srbiju ispred Narodne skupštine…

19 Apr 2019, 14:52

DruštvoMIRA MARKOVIĆ KREMIRANA U MOSKVI

UDOVICA BIVŠEG PREDSEDNIKA SR JUGOSLAVIJE SLOBODANA MILOŠEVIĆA I JEDNA OD OSNIVAČA…

19 Apr 2019, 14:44

Kursna lista