PROGNOZA za SREDU, 13. Februar 2019.
   12 Feb 2019, 10:25    Požarevac    sattelevizija    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 13. Februar 2019.

SRBIJA: U sredu hladno, na zapadu i jugu Srbije pre podne oblačno sa slabim snegom povremeno, a na severu suvo sa dužim sunčanim intervalima. Popodne u većini krajeva suvo. Vetar umeren severni i severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -6°C do -1°C, a maksimalna od 1°C na jugu i jugoistoku do 6°C na severu, a u Negotinu do 8°C.

Požarevac: U sredu hladno i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Vetar umeren severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 5°C.

Niš: U sredu hladno, pre podne oblačno sa slabim snegom, a zatim suvo sa sunčanim intervalima popodne. Vetar pre podne pojačan severozapadni, a popodne umeren i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 3°C.

Užički region: U sredu hladno, pre podne oblačno sa slabim snegom, a zatim suvo sa sunčanim intervalima popodne. Vetar umeren severni i severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -3°C do -1°C, a maksimalna od 2°C do 3°C, na Zlatiboru i Tari do -4°C uz slab sneg pre podne, a popodne suvo. Severni vetar u slabljenju.

VOJVODINA: U sredu hladno sa mrazem ujutru, a tokom dana duži sunčani periodi. Vetar umeren severni i severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -6°C do -3°C, a maksimalna od 4°C do 6°C.

Novi Sad: U sredu hladno sa malo oblaka i dužim sunčanim periodima. Vetar umeren severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 6°C.

Subotica: U sredu hladno i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Vetar umeren severozapadni i u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 6°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak, petak i subotu hladno vreme sa mogućim povremenim slabim snegom na zapadu i jugu Srbije uz vrlo malo padavina. U ostalim krajevima preovlađujuće suvo uz promenljivu oblačnost sa slabim jutarnjim mrazevima i sunčanim intervalima tokom dana. Od nedelje sunčano uz porast temperature.
 
 
CRNA GORA: U sredu sunčano na jugu Crne Gore, a na severu oblačno sa slabim snegom u prvom delu dana. Maksimalna temperatura od -1°C do 10°C, na Žabljaku do -6°C uz slab sneg. CG naredni dani: Narednih dana na Primorju pretežno vedro, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno sa mogućim slabim snegom povremeno. Od nedelje poboljšanje vremena i na severu uz više sunčanih sati i postepen porast temperature.
 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Avgust 2019.

20 Aug 2019, 10:49

SRBIJA: U sredu isto vreme kao u utorak, preteženo sunčano i vrućina. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a tokom danas istočni…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Avgust 2019.

19 Aug 2019, 11:46

SRBIJA: U utorak sunčano i vrućina. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna…

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Avgust 2019.

16 Aug 2019, 10:44

SRBIJA: U subotu još jedno vrlo sveže jutro, a po kotlinama ponegde magla. Tokom dana prijatno toplo uz duže sunčane periode…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaULAGANJE U RAZVOJ KULTURE U OPŠTINI…

Za investicije,socijalna davanjja i subvencije iz budžeta za ovu godinu u opštini Golubac…

20 Aug 2019, 17:31

DruštvoZAŠTITITE SE OD UJEDA KOMARACA…

PRIDRŽAVANJEM NEKIH OSNOVNIH SAVETA MOŽETE ZNATNO SMANJITI RIZIK I ZAŠTITITI SEBE OD…

20 Aug 2019, 14:26

DruštvoNOVI AUTOPUT VOŽD KARAĐORĐE BIĆE…

Novi Šumadijski koridor odnosno autoput "Vožd Karađorđe" biće dug između…

20 Aug 2019, 14:21

Kursna lista