PROGNOZA za SREDU, 12. Februar 2020.
   11 Feb 2020, 11:35    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 12. Februar 2020.

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša u većini krajeva. U sredu suvo sa sunčanim intervalima, a samo na jugu i jugozapadu Srbije sa mogućom slabom kišom. Vetar u toku dana slab i preovlađujuće zapadni ili severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C na jugu do 4°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 7°C do 11°C.

Požarevac: U noći utorak na sredu povremena kiša. U sredu suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab zapadni ili severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 4°C, a maksimalna dnevna do 10°C.

Niš: U noći utorak na sredu povremena kiša. U sredu suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna dnevna do 10°C.

Užički region: U noći utorak na sredu prolazna kiša u većini krajeva, a na planinama sneg. U sredu suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna dnevna od 8°C do 9°C, na Zlatiboru i Tari do 3°C.

VOJVODINA: U noći utorak na sredu prolazna kiša u većini krajeva. U sredu suvo sa dužim sunčanim periodima. Vetar u toku dana slab i preovlađujuće zapadni ili severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 9°C do 11°C.

Novi Sad: U noći utorak na sredu povremena kiša. U sredu suvo sa dužim periodima periodima. Vetar slab zapadni ili severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna dnevna do 10°C
.
Subotica: U noći utorak na sredu povremena kiša. U sredu suvo sa dužim periodima periodima. Vetar slab zapadni ili severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna dnevna do 10°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka. U noći ka petku naoblačenje sa kišom zahvata sever, a u petak pre pdne i ostale krajeve uz pad temperature u toku dana. Popodne po Vojvodini prestanak padavina. U subotu razvedravanje i duži sunčani periodi, a u nedelju i ponedeljak i znatno toplije vreme od proseka.
 
CRNA GORA: U sredu promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom i sa malo snega u planinama. Maksimalna temperatura od 8°C do 17°C, na Žabljaku 2°C.

CG naredni dani: U četvrtak duži sunčani periodi, a u petak naoblačenje sa kišom. U subotu i nedelju sunčano i sve toplijeSlične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Februar 2020.

14 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U subotu suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i malo hladnije. Na planinama ujutru slab sneg koji…

PROGNOZA za PETAK, 14. Februar 2020.

13 Feb 2020, 11:31

SRBIJA: U petak naoblačenje sa kišom se brzo širi od severa ka jugu Srbije uz pad temperature. Popodne na…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.

12 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiNajbolji načini da razvijete svoj…

Vodite mali biznis, imate kvalitetan proizvod ili uslugu koju možete ponuditi, ali ste prinuđeni…

18 Feb 2020, 21:16

PoljoprivredaU GOLUPCU FORMIRANO UDRUŽENJE…

U Golupcu na Svetog Trifuna,zaštitnika vinogradara i voćara,osnovano je Udruženje vinogradara…

18 Feb 2020, 16:38

DruštvoRAD SLUŽBE HEMIJSKE PRIPREME VODE…

RACIONALIZACIJA POTROŠNJE I DEMINERALIZOVANE I PIJAĆE VODE JE STALNI CILJ U SLUŽBI…

18 Feb 2020, 13:57

Kursna lista