PROGNOZA za SREDU, 11. Novembar 2020.
   10 Nov 2020, 10:56    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 11. Novembar 2020.

SRBIJA: U sredu se razilazi magla u košavskom području jer će duvati umeren jugoistočni vetar, pa se očekuju sunčani periodi. U ostalim krajevima i dalje česta pojava magle ili niske oblačnosti sa sumaglicom. Na višim planinama sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 6°C, a maksimalna od 6°C u maglovitim predelima do 14°C u krajevima sa sunčanim vremenom.

 
Požarevac: U sredu se razilazi magla jer će duvati umeren jugoistočni vetar, pa se očekuju sunčani periodi. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna 12°C.

Niš: U sredu ujutru je moguća magla. U toku dana malo sunčanih intervala i promenljiva niska oblačnost. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 13°C.

Užički region: U sredu ujutru magla ili niska oblačnost sa sumaglicom koja će se zadržati veći deo dana. Sunčano i toplije od proseka se očekuje na višim planinama. Vetar slab promenljiv ili severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 6°C do 11°C, a na Zlatiboru i Tari do 10°C.

VOJVODINA: U sredu se razilazi magla u košavskom području jer će duvati umeren jugoistočni vetar, pa se očekuju duži sunčani periodi u Banatu. U Sremu i dalje česta pojava magle ili niske oblačnosti sa sumaglicom, mada je moguće da sutra i tamo bude malo sunčanih intervala. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 9°C do 13°C u krajevima sa sunčanim vremenom od 8°C na zapadu Srema do 13°C u Vršcu.

Novi Sad: U sredu se delimično razilazi magla i niska oblačnost uz sunčane intervale. Vetar slab do umeren jugoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna 11°C.

Subotica: U sredu se delimično razilazi magla i niska oblačnost uz sunčane intervale. Vetar slab do umeren jugoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna 10°C.

Vreme narednih dana: Do kraja sedmice suvo vreme sa jutarnjom maglom i slabim vetrom. Tokom dana promenljiva niska oblačnost sa sumaglicom i sunčanim intervalima. Maksimalna dnevna temperatura malo iznad 10°C.
 
CRNA GORA: U sredu sunčano uz slab mraz u unutrašnjosti Crne Gore i maglu po kotlinama i dolinama reka. Tokom dana toplije od proseka za ovo doba godine, ali se po kotlinama, klisurama i kanjonima magla može zadržati veći deo dana. Maksimalna temperatura od 8°C po kotlinama do 22°C na Primorju, na Žabljaku do 10°C.
CG naredni dani: Sunčano uz slab mraz u unutrašnjosti Crne Gore i maglu po kotlinama i dolinama reka. Tokom dana toplije od proseka za ovo doba godine. Po kotlinama, klisurama i kanjonima se magla može zadržati veći deo dana.



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista