Prognoza za petak , 25. Novembar 2022.
   24 Nov 2022, 11:07    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


Prognoza za petak , 25. Novembar 2022.

SRBIJA: U petak se oblaci premeštaju ka istoku, a na zapadu i severozapadu Srbije oblačnost se delimično razlazi uz sunčane periode popodne. Na istoku i jugostoku će ujutru biti slabe kiše, a popodne će i u tim predelima biti suvo. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 7°C do 11°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 6°C.

Požarevac: U petak promenljivo oblačno i suvo sa malo sunčanih intervala popodne. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 6°C.

Niš: U petak oblačno uz moguću slabu kišu ujutru, a popodne suvo. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 5°C.

Užički region: U petak se oblaci delimično razlazi uz sunčane intervale popodne. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 9°C do 11°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali i oko 6°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U petak se oblaci premeštaju ka istoku, a na zapadu i severozapadu Vojvodine se oblačnost razlazi uz sunčane periode popodne. Na jugostoku će biti oblačno veći deo dana, a ujutru je moguća poneka kap kiše na tom području. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 8°C do 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 5°C.

Novi Sad: U petak promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima od sredine dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 5°C.

Subotica: U petak promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima od sredine dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 4°C.

Vreme narednih dana: U subotu hladnije jutro i moguća magla i slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno uz malo sunčanih intervala i sumaglicu. Ponegde na severu i po kotlinama se magla može zadržati veći deo dana. Krajem dana naoblačenje na jugozapadu i zapadu Srbije usloviće slabu kišu i moguću susnežicu u kasnim večernjim satima. Vetar slab severoistočni i severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 3°C, a maksimalna od 6°C do 9°C. Uveče slaba kiša i susnežica na zapadu Srbije. Temperatura u 22h od 1°C do 5°C.
U nedelju oblačno i malo hladnije sa slabom kišom, a na planinama sa snegom. Samo će na severu Srbije biti pretežno suvo. Ponegde u nižim predelima zapadne i centralne Srbije može biti susnežice. U ponedeljak padavine odlaze ka jugoistoku i postepeno prestaju. U utorak suvo.

CRNA GORA: U petak sunčano na Primorju, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura od 9°C do 16°C, na Žabljaku oko 4°C.
CG naredni dani: U subotu naoblačenje, a krajem dana slaba kiša, a u planinama sneg. U nedelju oblačno sa kišom i susnežicom u nižim predelima na severu i sa snegom u planinama iznad 900 mnv. U ponedeljak i utorak suvo sa sunčanim intervalima, a na sveru sa slabim mrazem ujutru i maglom ponegde.Slične vesti

Prognoza za petak, 9. Decembar 2022.

8 Dec 2022, 11:16

SRBIJA: U petak toplije i promenljivo oblačno sa slabom kišom u Timočkoj Krajini. U ostalim predelima…

Prognoza za četvrtak, 8. Decembar 2022.

7 Dec 2022, 10:57

SRBIJA: U četvrtak pretežno oblačno sa kišom povremeno. Na severu Srbije hladnije, a na jugu…

PROGNOZA ZA SREDU, 7. Decembar 2022.

6 Dec 2022, 11:46

SRBIJA: U sredu oblačno sa kišom povremeno, a samo na jugu Srbije suvo. Na severu Vojvodine biće…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoBojanke i Pažljivkova pravila…

U prisustvu direktora i nastavnika u tri osnovne škole i predškolske ustanove,,Majski…

8 Dec 2022, 14:17

KulturaČetiri decenije Galerije u legatu…

Narodni muzej Požarevac obeležava 40 godina od otvaranja Galerije legata Miodraga Markovića,…

8 Dec 2022, 14:15

SportMladi radnik dočekuje Radnički…

Odbojkaši Mladog radnika dočekuju ekipu „Radničkog“ iz Kragujevca, u okviru…

8 Dec 2022, 14:11

Kursna lista