PROGNOZA za PETAK, 9. Oktobar 2020.
   8 Oct 2020, 11:00    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 9. Oktobar 2020.

SRBIJA: U petak sunčanije vreme uz manji porast temperature. Samo će na jugu i jugoistoku Srbije biti oblačno u prvom delu dana, a na krajenjm jugoistoku s slabom kišom pre podne. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 10°C, a u Negotinu toplije, do 14°C. Maksimalna temperatura od 15°C u Dimitrovgradu do 21°C u Somboru. Uveče suvo.
Požarevac: U petak duži sunčani periodi sa umerenom oblačnošću uz manji porast dnevne temperature. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna oko 18°C.
Niš: U petak pre podne oblačno, a popodne sa malo sunčanih perioda. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna oko 18°C.
Užički region: U petak sunčanije vreme uz manji porast temperature. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 18°C do 19°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.
VOJVODINA: U petak sunčanije vreme uz manji porast temperature. Nešto više oblaka biće na jugu Banata u toku prepodneva. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C u Somboru do 10°C u Banatskom Karlovcu, a maksimalna od 19°C na jugoistoku Banata do 21°C u Somboru. Uveče suvo.
Novi Sad: U petak sunčano sa malo oblaka uz porast dnevne temperature. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna 20°C.
Subotica: U petak sunčano sa malo oblaka uz porast dnevne temperature. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 20°C.
Vreme narednih dana: Za vikend pretežno sunčano vreme uz porast temperature, ali uz vrlo hladno jutro u subotu i nedelju sa Tmin u većini predela ispod 10°C, a ponegde svega oko 5°C. Maksimalna temperatura oko 20°C ili malo iznad 20°C. U ponedeljak dolazi do novog naoblačenja koje će usloviti kišu, najpre na zapadu i severu Srbije, dok će nai stoku i jugu ostati suvo do pred kraja dana. U utorak kiša u većini predela i malo hladnije.
 
CRNA GORA: U petak  sunčano uz porast dnevne temperature sa hladnim jutrom u unutrašnjosti.  Pritisak iznad normale. Maksimalna temperatura od 17°C do 24°C, na Žabljaku do 12°C.
CG naredni dani: Za vikend sunčano uz porast dnevne temperature sa hladnim jutrima. Od ponedeljka do petka česta i obilna kiša, posebno na jugu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 28. Oktobar 2020.

27 Oct 2020, 12:12

SRBIJA: U sredu ujutru ponegde magla u zapadnoj i južnoj Srbiji, kao i u Timočkoj Krajini. U toku dana malo do umereno oblačno…

PROGNOZA za UTORAK, 27. Oktobar 2020.

26 Oct 2020, 11:18

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Na zapadu i jugu Srbije ujutru ponegde magla po kotlinama…

PROGNOZA za NEDELJU, 25. Oktobar 2020.

24 Oct 2020, 10:04

SRBIJA: U nedelju pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Malo sunčanih intervala biće na krajnjem jugu Srbije.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDestinacijski rezervacioni sistem…

Destinacijski rezervacioni sistem osmišljen je tako da omogući svim zainteresovanim…

29 Oct 2020, 9:34

ZdravljeZemunska bolnica treći put u kovid…

Bolnica za neurologiju u KBC Zemun od danas je ponovo u kovid sistemu i primaće pacijente…

29 Oct 2020, 9:23

PolitikaU četvrtak u Golupcu zaseda lokalni…

U četvrtak 29.og-ovog meseca u Golupcu će zasedati lokalni parlament koji je zakazao predsednik…

28 Oct 2020, 19:26

Kursna lista