Prognoza za petak, 9. Februar 2024.
   8 Feb 2024, 10:54    Požarevac    SAT TV    Maja Stepanović


Prognoza za petak, 9. Februar 2024.

SRBIJA: U petak vrlo toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni, na severu Vojvodine povremeno pojačan jugozapadni. Popodne naoblačenje zahvata Vojvodinu, ali bez kiše. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 9°C, a maksimalna od 17°C u Subotici do 22°C u Loznici i Valjevu. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22h od 6°C do 15°C.

Požarevac: U petak toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima uz umerenu oblačnost. Krajem dana naoblačenje. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 19°C. Uveče suvo i toplo, oko 15°C u 22h.

Niš: U petak toplo za ovo doba godine sa dužim sunčanim preiodima. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 20°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Užički region: U petak ujutru ređa pojava slabog prizemnog mraza. Tokom dana vrlo toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 18°C do 20°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i toplije od proseka, oko 13°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U petak vrlo toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka pre podne, a popodne postepeno naoblačenje dolazi sa severozapada. Vetar slab do umeren jugozapadni, na severu Vojvodine povremeno pojačan jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 17°C do 20°C. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C.

Novi Sad: U petak vrlo toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka pre podne, a popodne postepeno naoblačenje. Vetar slab do umeren jugozapadni. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 20°C. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22h 12°C.

Subotica: U petak toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima pre podne, a popodne naoblačenje. Vetar umeren do pojačan jugozapadni. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 9°C.

Vreme narednih dana: U subotu vrlo toplo vreme za ovo doba godine i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Veći deo dana biće suvo, mada nije isključena pojava kratkotrajne kiše ujutru na zapadu i severu, kao i krajem dana takođe najpre na zapadu Srbije. Vetar umeren do pojačan južni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 13°C, a maksimalna od 17°C do 21°C. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22h od 8°C do 15°C.
Vrlo toplo vreme za ovo doba godine se zadržava u nedelju uz temperaturu oko 20°C u mnogim mestima. Biće promenljive oblačnost uz kišu na jugu Srbije, kao i na severu Vojvodine. Od ponedeljak se očekuje pad temperature i oblačno vreme sa kišom povremeno, a na planinama sa snegom.

CRNA GORA: U petak promenljiva oblačno sa povremenom kratkotrajnom kišom na jugu Crne Gore, a na severu suvo. Maksimalna temperatura od 10°C do 17°C, na Žabljaku do 8°C. CG naredni dani: Toplo vreme za ovo doba godine se zadržava za vikend, ali uz jačanje juga i kišu. Između subote i nedelje i u nedelju se očekuje jača kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom uz obilnije padavine, posebno na jugu Crne Gore. Sneg je moguć samo u visokim planinama iznad 1800 mnv. U ponedeljak i utorak postepeno hladnije sa kišom povremeno, a na planinama se spušta granica snežnih padavina do 1000 mnv.Slične vesti

Prognoza za sredu, 28. Februar 2024.

27 Feb 2024, 11:56

SRBIJA: U sredu se zadržava toplo vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim…

Prognoza za utorak, 27. Februar 2024.

26 Feb 2024, 13:21

SRBIJA: U utorak i dalje vrlo toplo za ovo doba godine sa dužim sunčanim periodima uz umerenu…

Prognoza za nedelju, 25. Februar 2024.

24 Feb 2024, 10:21

SRBIJA: U nedelju vrlo toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiPrestupne godine - šta bi bilo…

Učili smo da je Zemlji potrebno 365 dana da napravi pun krug, ali to putovanje traje oko 365…

28 Feb 2024, 9:32

EkonomijaSrpska preduzeća sve više traže…

Prošle godine evropske berze struje su se stabilizovale i prosečna veleprodajna cena…

28 Feb 2024, 9:28

DruštvoSaobraćajna policija privremeno…

Saobraćajna policija u proteklih šest dana privremeno je oduzela osam vozila od počinilaca…

28 Feb 2024, 9:25

Kursna lista