PROGNOZA za PETAK, 9. Avgust 2019.
   8 Aug 2019, 11:27    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 9. Avgust 2019.

SRBIJA: U noći četvrtak na petak biće uslova za kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom uz veću šansu na zapadu i severu Srbije. U petak sunčano i vrlo toplo, ali ipak uz nekoliko stepeni nižu temperaturu u odnosu na četvrtak. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 31°C na severu Vojvodine do 36°C u južnoj Srbiji.

Požarevac: U noći četvrtak na petak su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi na širem gradskom području. U petak sunčano i vrlo toplo uz par stepeni nižu temperaturu nego u četvrtak. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 33°C.

Niš: U petak sunčano i vrućina. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 35°C.

Užički region: U noći četvrtak na petak biće ređih kratkotrajnih lokalnih pljuskova. U petak sunčano i vrlo toplo, ali uz nekoliko stepeni nižu temperaturu u odnosu na četvrtak. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 18°C do 20°C, a maksimalna od 33°C do 34°C, na Zlatiboru i Tari oko 28°C.

VOJVODINA: U noći četvrtak na petak biće kratkotrajnih lokalnih pljuskova. U petak sunčano i vrlo toplo, ali uz nekoliko stepeni nižu temperaturu u odnosu na četvrtak. Vetar slab severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 18°C do 20°C, a maksimalna od 31°C na severu Vojvodine do 33°C na jugu.

Novi Sad: U noći četvrtak na petak su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. U petak sunčano i vrlo toplo, ali uz nekoliko stepeni nižu temperaturu u odnosu na četvrtak. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 32°C.

Subotica: U noći četvrtak na petak su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. U petak sunčano i toplo uz par stepeni nižu temperaturu u odnosu na četvrtak. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 31°C.

Vreme narednih dana: Za vikend i početkom iduće sedmice sunčano i velika vrućina. Maksimalne temperature malo iznad 35°C u subotu i nedelju, a u ponedeljak i utorak ponegde blizu 40°C. Od srede je moguće osveženje, najpre na severu Srbije.
 
CRNA GORA: U petak sunčano i vrućina. Maksimalna temperatura od 32°C do 38°C, na Žabljaku oko 26°C.
CG naredni dani: Pretežno sunčano uz veliku vrućinu do sredine iduće sedmice. Maksimalne temperature u Podgorici i dolini Zete i Morače do 40°C u nedelju i početkom iduće sedmice.
 



Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 26. Januar 2020.

25 Jan 2020, 11:09

SRBIJA: U nedelju takođe relativno toplo za januar uz promenljivu oblačnost sa mogućom slabom kišom popodne i krajem dana…

PROGNOZA za SUBOTU, 25. Januar 2020.

24 Jan 2020, 11:24

SRBIJA: U subotu ujutru slabiji mraz i ređa magla. U toku dana sunčani periodi uz umerenu oblačnost i toplije od proseka.…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Januar 2020.

22 Jan 2020, 11:55

SRBIJA: U četvrtak suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i malo hladnije, posebno u oblastima gde je u sredu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljePREVENCIJA PROTIV VIRUSA GRIPA…

NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA I BRANIČEVSKOG OKRUGA IZOLOVAN JE VIRUS INFLUENCE TJ GRIPA A…

25 Jan 2020, 14:14

DruštvoMNOGOBROJNE AKTIVNOSTI U DOMU…

UDRUŽENJE PENZIONERA GRADA POŽAREVCA KRAJEM 2019. GODINE  OSNOVALO JE I KLUB PENZIONERA…

25 Jan 2020, 14:08

KulturaGUSLARSKO VEČE U POLJOPRIVREDNOJ…

U OKVIRU SVETOSAVSKIH DANA POLJOPRIVREDNA ŠKOLA SA DOMOM UČENIKA „SONJA MARINKOVIĆ…

25 Jan 2020, 13:58

Kursna lista