PROGNOZA za PETAK, 8. Mart 2019.
   7 Mar 2019, 10:57    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 8. Mart 2019.

SRBIJA: U petak toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima. Popodne stiže jače naoblačenje u Vojvodinu gde se očekuje kiša koje je predveče moguća i na zapadu Srbije. U centralnim i južnim predelima ostaje suvo do kraja dana, a kiša tamo stiže u noći ka suboti. Vetar slab južni i jugozapadni, na severu Vojvodine umeren i popodne zapadnih pravaca. Pritisak oko normale i u porastu. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 11°C, a maksimalna od 19°C u Subotici do 23°C na istoku i jugoistoku Srbije, u Zaječaru i Pirotu.

Požarevac: U petak toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima. Kasnije popodne naoblačenje i kiša predveče i uveče. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 21°C.

Niš: U petak vrlo toplo za ovo doba godine sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 22°C.

Užički region: U petak toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima. Kasnije popodne stiže jače naoblačenje i kiša koja je očekuje uveče. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 6°C, a maksimalna od 21°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari do 16°C.

VOJVODINA: U petak toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima pre podne i uz postepeno naoblačenje, najpre na severu Vojvodine. Ovo naoblačenje usloviće kišu popodne. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni, na severu Vojvodine popodne umeren zapadni. Pritisak oko normale i u porastu. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 11°C, a maksimalna od 19°C u Subotici do 22°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U petak toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima pre podne i uz postepeno naoblačenje popodne kada se očekuje kiša. Vetar slab do umeren jugozapadni, popodne umeren zapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Subotica: U petak toplo za ovo doba godine uz postepeno naoblačenje koje će popodne usloviti kišu. Vetar umeren jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna oko 20°C.

Vreme narednih dana: Za vikend malo niža temperatura, u subotu na severu suvo, a u ostalim krajevima  sa malo kiše pre podne. U nedelju pretežno suvo uz sunčane intervale, a u ponedeljak naoblačenje sa kišom i padom temperature zahvata najpre sever Srbije, a zatim i zapadne i centralne predele.
 
CRNA GORA: U petak toplo sa sunčanim periodima i malo oblaka. Maksimalna temperatura od 16°C do 21°C, na Žabljaku do 11°C. CG naredni dani: U subotu povremena kiša. U nedelju suvo uz sunčane intervale, a u ponedeljak novo naoblačenje sa kišom.
 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista