PROGNOZA za PETAK, 8. Februar 2019.
   7 Feb 2019, 11:37    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 8. Februar 2019.

SRBIJA: U petak ujutru slab mraz i ponegde magla, a tokom dana suvo vreme uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C do 0°C, a maksimalna od 5°C u Dimitrovgradu i Negotinu do 8°C u Beogradu.

Požarevac: U petak suvo uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 8°C.

Niš: U petak suvo uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab, severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 7°C.

Užički region: U petak ujutru mraz i moguća magla, a tokom dana suvo vreme uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab, ujutru severoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C do -3°C, a maksimalna od 6°C do 7°C u Beogradu, na Zlatiboru i Tari do 2°C.

VOJVODINA: U petak ujutru slab mraz i ponegde magla, a tokom dana suvo vreme uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a zatim severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C do -1°C, a maksimalna od 6°C do 8°C.

Novi Sad: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 6°C.

Subotica: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 6°C.

Vreme narednih dana: Za vikend porast temperature, u subotu od 8°C do 11°C, a u nedelju od 12°C do 14°C uz slab južni vetar. U ponedeljak još malo toplije uz pojačan jugoistočni vetar i naoblačenje sa kišom popodne. Krajem dana i u noći ka utorku zahlađenje i kiša. U utorak hladnije sa susnežicom i snegom, a na severu Srbije delimično razvedravanje. Od srede do kraja iduće sedmice hladnije vreme sa povremenim snegom.
 
 
CRNA GORA: U petak sunčano na Primorju, a na severu promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura od 6°C do 15°C, na Žabljaku oko 1°C. CG naredni dani: Do nedelje suvo sa dužim sunčanim periodima. U ponedeljak naoblačenje sa obilnom kišom i pojačanim jugom, a na planinama sa snegom. U utorak hladnije uz razvedravanje na Primorju i sneg na severu.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. April 2019.

19 Apr 2019, 10:27

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka u centralnim, istočnim i južnim predelima. Na istoku i jugoistoku…

PROGNOZA za PETAK, 19. April 2019.

18 Apr 2019, 10:21

SRBIJA: U petak sunčano i malo toplije uz lokalni razvoj oblaka na zapadu, jugu i jugoistoku Srbije gde je moguća retka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. April 2019.

17 Apr 2019, 10:25

SRBIJA: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Mala šansa…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaVUČIĆ NA SKUPU BUDUĆNOST SRBIJE

U Beogradu održan najveći skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije", na kom se narodu…

19 Apr 2019, 21:26

PolitikaKAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE U BEOGRADU

Danas je skup koji se organizuje u okviru kampanje Budućnost za Srbiju ispred Narodne skupštine…

19 Apr 2019, 14:52

DruštvoMIRA MARKOVIĆ KREMIRANA U MOSKVI

UDOVICA BIVŠEG PREDSEDNIKA SR JUGOSLAVIJE SLOBODANA MILOŠEVIĆA I JEDNA OD OSNIVAČA…

19 Apr 2019, 14:44

Kursna lista