PROGNOZA za PETAK, 8. Februar 2019.
   7 Feb 2019, 11:37    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 8. Februar 2019.

SRBIJA: U petak ujutru slab mraz i ponegde magla, a tokom dana suvo vreme uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C do 0°C, a maksimalna od 5°C u Dimitrovgradu i Negotinu do 8°C u Beogradu.

Požarevac: U petak suvo uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 8°C.

Niš: U petak suvo uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab, severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 7°C.

Užički region: U petak ujutru mraz i moguća magla, a tokom dana suvo vreme uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab, ujutru severoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C do -3°C, a maksimalna od 6°C do 7°C u Beogradu, na Zlatiboru i Tari do 2°C.

VOJVODINA: U petak ujutru slab mraz i ponegde magla, a tokom dana suvo vreme uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a zatim severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C do -1°C, a maksimalna od 6°C do 8°C.

Novi Sad: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 6°C.

Subotica: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 6°C.

Vreme narednih dana: Za vikend porast temperature, u subotu od 8°C do 11°C, a u nedelju od 12°C do 14°C uz slab južni vetar. U ponedeljak još malo toplije uz pojačan jugoistočni vetar i naoblačenje sa kišom popodne. Krajem dana i u noći ka utorku zahlađenje i kiša. U utorak hladnije sa susnežicom i snegom, a na severu Srbije delimično razvedravanje. Od srede do kraja iduće sedmice hladnije vreme sa povremenim snegom.
 
 
CRNA GORA: U petak sunčano na Primorju, a na severu promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura od 6°C do 15°C, na Žabljaku oko 1°C. CG naredni dani: Do nedelje suvo sa dužim sunčanim periodima. U ponedeljak naoblačenje sa obilnom kišom i pojačanim jugom, a na planinama sa snegom. U utorak hladnije uz razvedravanje na Primorju i sneg na severu.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Avgust 2019.

20 Aug 2019, 10:49

SRBIJA: U sredu isto vreme kao u utorak, preteženo sunčano i vrućina. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a tokom danas istočni…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Avgust 2019.

19 Aug 2019, 11:46

SRBIJA: U utorak sunčano i vrućina. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna…

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Avgust 2019.

16 Aug 2019, 10:44

SRBIJA: U subotu još jedno vrlo sveže jutro, a po kotlinama ponegde magla. Tokom dana prijatno toplo uz duže sunčane periode…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaULAGANJE U RAZVOJ KULTURE U OPŠTINI…

Za investicije,socijalna davanjja i subvencije iz budžeta za ovu godinu u opštini Golubac…

20 Aug 2019, 17:31

DruštvoZAŠTITITE SE OD UJEDA KOMARACA…

PRIDRŽAVANJEM NEKIH OSNOVNIH SAVETA MOŽETE ZNATNO SMANJITI RIZIK I ZAŠTITITI SEBE OD…

20 Aug 2019, 14:26

DruštvoNOVI AUTOPUT VOŽD KARAĐORĐE BIĆE…

Novi Šumadijski koridor odnosno autoput "Vožd Karađorđe" biće dug između…

20 Aug 2019, 14:21

Kursna lista