PROGNOZA za PETAK, 6. Septembar 2019.
   5 Sep 2019, 12:19    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 6. Septembar 2019.

SRBIJA: U petak toplo i malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima. Na jugu Srbije biće toplije nekoliko stepeni nego na severu. Popodne dolazi do naoblačenja na zapadu i jugozapadu gde može biti lokalnih pljuskova. Ovo naoblačenje se širi na centralne krajeve u noći ka suboti uz mestimičnu pojavu kiše. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 16°C, a maksimalna od 26°C na severu Vojvodine do 30°C na jugu Srbije.

Požarevac: U petak toplo i malo oblačno sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 28°C.

Niš: U petak toplo i pretežno sunčano sa malo oblaka. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 30°C.

Užički region: U petak toplo i umereno oblačno sa sunčanim periodima. Popodne dolazi do naoblačenja uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 27°C do 28°C, na Zlatiboru i Tari do 22°C.

VOJVODINA: U petak prijatno toplo i malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima i prijatno toplo. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 26°C na severu Vojvodine do 28°C na jugu.

Novi Sad: U petak prijatno toplo i malo oblačno sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 27°C.

Subotica: U petak umereno toplo i malo oblačno sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 26°C.

Vreme narednih dana: Za vikend umereno toplo i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, ali sa mogućom povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U ponedeljak svežije sa prolaznom kišom u većini krajeva. U utorak i sredu sunčani periodi uz prijatne temperature nekoliko stepeni iznad 20.-og podeoka.
 
CRNA GORA: U petak postepeno naoblačenje uz moguću kišu i lokalne pljuskove u drugom delu dana. Veća šansa za kišu je na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 24°C do 32°C, na Žabljaku oko 19°C.

CG naredni dani: Za vikend i početkom iduće sedmice promenljivo oblačno i malo svežije sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom
.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 21. Septembar 2019.

20 Sep 2019, 10:33

SRBIJA: U subotu posle vrlo svežeg jutra tokom dana sunčano i suvo uz manji porast dnevnih temperatura. Vetar slab jugoistočni…

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportRADOVI NA IZGRADNJI SPORTSKIH…

U Golupcu se, uz podršku Evropske unije preko razvojnog programa EU PRO, radi na dodatnom…

22 Sep 2019, 11:38

KulturaU VELIKOM GRADIŠTU POČINJE PETI…

Peti po redu ŠIK - Festival amaterskih pozorišta „Štap i kanap“,…

22 Sep 2019, 10:36

PolitikaDAČIĆ NA GENERALNOJ SKUPŠTINI…

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće u Njujorku…

21 Sep 2019, 14:54

Kursna lista