PROGNOZA za PETAK, 6. Septembar 2019.
   5 Sep 2019, 12:19    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 6. Septembar 2019.

SRBIJA: U petak toplo i malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima. Na jugu Srbije biće toplije nekoliko stepeni nego na severu. Popodne dolazi do naoblačenja na zapadu i jugozapadu gde može biti lokalnih pljuskova. Ovo naoblačenje se širi na centralne krajeve u noći ka suboti uz mestimičnu pojavu kiše. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 16°C, a maksimalna od 26°C na severu Vojvodine do 30°C na jugu Srbije.

Požarevac: U petak toplo i malo oblačno sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 28°C.

Niš: U petak toplo i pretežno sunčano sa malo oblaka. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 30°C.

Užički region: U petak toplo i umereno oblačno sa sunčanim periodima. Popodne dolazi do naoblačenja uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 27°C do 28°C, na Zlatiboru i Tari do 22°C.

VOJVODINA: U petak prijatno toplo i malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima i prijatno toplo. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 26°C na severu Vojvodine do 28°C na jugu.

Novi Sad: U petak prijatno toplo i malo oblačno sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 27°C.

Subotica: U petak umereno toplo i malo oblačno sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 26°C.

Vreme narednih dana: Za vikend umereno toplo i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, ali sa mogućom povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U ponedeljak svežije sa prolaznom kišom u većini krajeva. U utorak i sredu sunčani periodi uz prijatne temperature nekoliko stepeni iznad 20.-og podeoka.
 
CRNA GORA: U petak postepeno naoblačenje uz moguću kišu i lokalne pljuskove u drugom delu dana. Veća šansa za kišu je na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 24°C do 32°C, na Žabljaku oko 19°C.

CG naredni dani: Za vikend i početkom iduće sedmice promenljivo oblačno i malo svežije sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom
.Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Februar 2020.

19 Feb 2020, 10:44

SRBIJA: U četvrtak vrlo rano ujutru, prepodne i popodne sa povremenom kišom u većini predela. Samo na severoistoku i krajnjem…

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Februar 2020.

14 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U subotu suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i malo hladnije. Na planinama ujutru slab sneg koji…

PROGNOZA za PETAK, 14. Februar 2020.

13 Feb 2020, 11:31

SRBIJA: U petak naoblačenje sa kišom se brzo širi od severa ka jugu Srbije uz pad temperature. Popodne na…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Crna hronikaTRAGEDIJA KOD SALAKOVCA! Automobil…

Istraga je u toku. Vozač automobila Citroen 51-godišnji Žika S poginuo je u saobraćajnoj…

19 Feb 2020, 20:57

DruštvoZAVRŠNA KONFERENCIJA NOVA ŠANSA…

U SVEČANIM SALONIMA GRADSKOG ZDANJA, ODRŽANA JE ZAVRŠNA KONFERENCIJA U OKVIRU PROJEKTA…

19 Feb 2020, 14:53

PoljoprivredaU OPŠTINI GOLUBAC POČINJE PRVA…

Dobri i iskusni ratari  u opštini Golubac znaju da je kraj februara idealno vreme…

19 Feb 2020, 14:37

Kursna lista