PROGNOZA za PETAK, 5. Jul 2019.
   4 Jul 2019, 11:06    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 5. Jul 2019.

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka. Popodne sledi razvoj oblačnosti na jugozapadu i jugu Srbije koji može usloviti pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom na tom području. Vetar slab severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 19°C, a maksimalna od 30°C na severu do 34°C na jugu Srbije, u Leskovcu.

Požarevac: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 30°C.

Niš: U petak sunčano uz razvoj oblaka popodne sa manjom šansom za kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 33°C.

Užički region: U petak sunčano uz razvoj oblaka popodne sa šansom za kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 30°C do 32°C, na Zlatiboru i Tari oko 25°C.

VOJVODINA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka. Vetar slab severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna će malo varirati oko 30°C.

Novi Sad: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka. Vetar slab severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 31°C.

Subotica: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka. Vetar slab severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 30°C.

Vreme narednih dana: U subotu i nedelju sunčano i vrućina uz maksimalnu temperaturu do 34°C u subotu, a u nedelju do 37°C na jugu Srbije. U nedelju popodne na severu Srbije naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koji se do kraja dana šire na centralne predele. Od ponedeljka sledi postepeni pad temperature i svežije i prijatnije vreme sa malo povremene kiše i lokalnih pljuskova tokom prva tri dana. Maksimalna temperatura sredinom iduće sedmice u većini mesta neće prelaziti 25°C.
 
CRNA GORA: U petak sunčano, a na severu Crne Gore razvoj oblaka u popodnevnim časovima sa mogućim kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom uz malo niže temperature. Maksimalna temperatura od 28°C do 35°C u Podgorici, na Žabljaku oko 23°C. CG naredni dani: Za vikend sunčano i vrlo toplo. Od ponedeljka do kraja sedmice malo niža i prijatnija temperatura.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. Jul 2019.

19 Jul 2019, 10:25

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i toplije uz dnevni razvoj oblaka na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde je popodne…

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaTransparentno do najbolje Medijske…

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da želi da se u potpuno inkluzivnom i transparentnom procesu…

20 Jul 2019, 11:46

PolitikaDačić na sastanku Istočno-evropske…

Pod predsedavanjem Republike Srbije, u NJujorku je održan sastanak ambasadora država članica…

20 Jul 2019, 11:39

PolitikaOstavka Haradinaja politički trik

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je ostavka kosovskog premijera Ramuša Haradinaja politički…

20 Jul 2019, 11:33

Kursna lista