PROGNOZA za PETAK, 4. Januar 2019.
   3 Jan 2019, 10:35    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 4. Januar 2019.

SRBIJA: U petak vrlo hladno i pretežno oblačno uz temperaturu tokom celog dana ispod nule. Samo će u Timočkoj Krajini biti oko ili malo iznad 0°C uz sunčane periode. Malo sunčanih intervala može biti i na severu Srbije. U zapadnim i južnim predelima će povremeno padati sneg. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -8°C do -4°C, a maksimalna od -4°C do 0°C.

Požarevac U petak vrlo hladno i oblačno uz moguć slab sneg povremeno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna oko -2°C.

Niš: U petak vrlo hladno i oblačno uz slab sneg povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna oko -2°C.

Užički region: U petak vrlo hladno i pretežno oblačno uz temperaturu tokom celog dana ispod nule. Povremeno će padati sneg. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C do -4°C, a maksimalna od -4°C do -2°C, na Zlatiboru i Tari najviše do -8°C.

VOJVODINA: U petak vrlo hladno i promenljivo oblačno uz temperaturu tokom celog dana ispod nule. Biće malo sunčanih intervala, pre svega na severu Vojvodine, dok je u južnim predelima moguć slab sneg povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -8°C do -5°C, a maksimalna od -3°C do -1°C.

Novi Sad: U petak vrlo hladno i promenljivo oblačno uz temperaturu tokom celog dana ispod nule. Moguće je vrlo malo sunčanih intervala. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna oko -2°C.

Subotica: U petak vrlo hladno i promenljivo oblačno uz temperaturu tokom celog dana ispod nule. Biće malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna oko -1°C.

Vreme narednih dana: Za vikend manji porast temperature, ali uz oblačno vreme sa snegom koji počinje da pada u subotu najpre na severu Srbije. Do ponedeljka ujutru biće od 5 cm novog snega na severu do 20 cm na zapadu Srbije. Samo u Timočkoj Krajini može ostati suvo. Početkom naredne nedelje ponovo vrlo hladno uz ledene dane. Sneg prestaje u ponedeljak.  U utorak suvo uz vrlo jak mraz ujutru, ponegde do -15°C.
 
CRNA GORA: U petak na severu oblačno vreme uz slab sneg povremeno, a na Primorju sunčani periodi uz buru. Maksimalna temperatura od -6°C do 6°C, na Žabljaku -11°C uz slab sneg. CG naredni dani: Za vikend manji porast temperature, na severu Crne Gore sa snegom od subote popodne, na Primorju suvo i duži sunčani periodi. U ponedeljak znatno hladnije, na severu sneg, a na Primorju sunčano sa jakom burom.Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 17. Januar 2019.

16 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U četvrtak ujutru jači mraz na jugu Srbije i ponegde magla. Na severu jutro sa vrlo slabim mrazem. Tokom dana još…

PROGNOZA za SREDU, 16. Januar 2019.

15 Jan 2019, 11:07

SRBIJA: U sredu porast temperature u odnosu na utorak uz pretežno suvo vreme i sunčane intervale. Samo je u toku jutra moguće…

PROGNOZA za UTORAK, 15. Januar 2019.

14 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U utorak hladnije u odnosu na ponedeljak i promenljivo oblačno uz ređu pojavu slabog sbega. Biće i povremenih sunčanih…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNEOBIČAN I UKUSAN KOLAČ OD GRIZA…

NASTAVLJAMO DA KUVAMO SA  VRHUNSKIM  KUVAROM NIKOLOM RADIŠIĆEM, PROFESOROM…

16 Jan 2019, 14:07

KulturaFILM O LJUBIČEVSKIM KONJIČKIM…

U CENTRU ZA KULTURU POŽAREVAC PRIKAZAN JE DOKUMENTARNI FILM LJUBIČEVSKE KONJIČKE IGRE –…

16 Jan 2019, 13:26

DruštvoISPORUKA TOPLOTNE ENERGIJE PO…

JAVNO PREDUZEĆE TOPLIFIKACIJA RADILO JE STABILNO ZA VREME PRAZNIKA  SA MANJIM PROBLEMA…

16 Jan 2019, 13:13

Kursna lista