PROGNOZA za PETAK, 3. Mart 2017.
   2 Mar 2017, 10:41    Požarevac    Sat Tv    Aleksandar Krstić


PROGNOZA za PETAK, 3. Mart 2017.

SRBIJA: U petak suvo. Jutro malo toplije nego u četvrtak, a tokom dana uz sličnu ili stepen-dva nižu temperaturu u odnosu na četvrtak. Pre podne promenljivo oblačno na severu i u centralnim predelima, ali se oblaci brzo razilaze uz pretežno sunčano vreme sredinom dana i popodne. Vetar slab promenljivog pravca, ujutru severozapadni, a zatim istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C na jugu do 6°C na severu, a maksimalna dnevna od 14°C u Subotici do 18°C u Zaječaru.
 
Požarevac: U petak suvo uz malo toplije i oblačnije jutro, a tokom prepodneva razilaženje oblaka i pretežno sunčano ostali deo dana uz stepen-dva nižu dnevnu temperaturu u odnosu na četvrtak. Vetar slab promenljivog pravca, ujutru severozapadni, a zatim istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna dnevna oko 15°C.
 
Niš: U petak pretežno sunčano i relativno toplo za početak marta. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna dnevna do 16°C.
 
Užički region: U petak suvo uz malo oblaka ujutru, a zatim sunčano. Vetar slab promenljivog pravca, ujutru severni, a zatim istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 14°C do 16°C, na Zlatiboru i Tari oko 10°C.
 
VOJVODINA: U petak suvo. Jutro toplije nego u četvrtak i oblačno, a zatim sledi razilaženje oblaka i sunčano vreme od sredine dana. Vetar slab promenljivog pravca, ujutru severozapadni, a zatim istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna dnevna od 14°C do 16°C.
 
Novi Sad: U petak suvo uz malo toplije i oblačnije jutro, a od sredine dana sunčano uz stepen-dva nižu dnevnu temperaturu u odnosu na četvrtak. Vetar slab promenljivog pravca, ujutru severozapadni, a zatim istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 6°C, a maksimalna dnevna do 15°C.
 
Subotica: U petak suvo uz malo toplije i oblačnije jutro, a tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab promenljivog pravca, ujutru severozapadni, a zatim istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 5°C, a maksimalna dnevna do 14°C.
 
OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz umeren do pojačan južni vetar i maksimalnu temperaturu oko 20°C u većini predela. U nedelju takođe toplo uz par stepeni nižu temperaturu i promenljivu oblačnost. Ponegde je moguća kratkotrajna kiša, ali u većini predela ostaje suvo. Početkom iduće sedmice oblačnije sa povremenom kišom i postepenim i svakodnevnim padom temperature.
 
CRNA GORA: U petak sunčano i toplije. Maksimalna temperatura od 14°C do 19°C, na Žabljaku do 9°C.
CG naredni dani: U subotu sunčano i toplo. U nedelju naoblačenje na Primorju i kiša, obilnija u noći ka ponedeljku. U ponedeljak i utorak takođe kiša i malo hladnije.



Slične vesti

Prognoza za subotu, 30. mart 2024.

29 Mar 2024, 11:28

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južni.…

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPresretači i radari na putevima…

Na svim putevima u zemlji očekuje se pojačan saobraćaj, naročito u poslepodnevnim satima.…

29 Mar 2024, 12:27

PolitikaStarović za RTS: Usvajanje preporuke…

Odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da usvoji preporuku…

29 Mar 2024, 12:07

Vremenska prognozaPrognoza za subotu, 30. mart 2024.

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine.…

29 Mar 2024, 11:28

Kursna lista