PROGNOZA za PETAK, 3. April 2020.
   2 Apr 2020, 14:29    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 3. April 2020.

SRBIJA: U petak ujutru se očekuje slab mraz u većini krajeva. U toku dana sunčano uz dalji porast temperature, a samo na jugu i jugozapadu Srbije promenljivo oblačno. Sneg koji je juče pao u južnim krajevima (5 do 15 cm) brzo će se istopiti. Vetar ujutru slab južni i jugoistočni, a popodne slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od -5°C do 2°C, a maksimalna od 11°C na jugu Srbije do 16°C u severnim i centralnim krajevima.
Požarevac: U petak sunčano i toplije. Vetar ujutru slab jugoistočni, a popodne slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 2°C u centru, na obodu grada -1°C, a maksimalna do 15°C.
Niš: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčani periodi sa malo oblaka i toplije. Vetar slab severoistočni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 15°C.
Užički region: U petak ujutru mraz u većini krajeva. U toku dana pretežno sunčano sa malo oblaka uz porast temperature. Vetar slab severoistočni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od 14°C do 16°C. Na Zlatiboru i Tari umereno oblačno sa sunčanim periodima i najviše do 9°C uz topljenje snega.
VOJVODINA: U petak ujutru se očekuje slab mraz u većini krajeva. U toku dana sunčano uz dalji porast temperature, a samo na jugu i jugozapadu Srbije promenljivo oblačno. Vetar ujutru slab južni i jugoistočni, a popodne slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 15°C do 16°C.
Novi Sad: U petak ujutru slab prizemni mraz. U toku dana sunčano i toplije u odnosu na četvrtak. Vetar ujutru slab jugoistočni, a zatim slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale.. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 15°C.
Subotica: U petak ujutru slab prizemni mraz. U toku dana sunčano i toplije u odnosu na četvrtak. Vetar ujutru slab jugoistočni, a zatim slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale.. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 15°C.
Vreme narednih dana: U subotu i nedelju pretežno sunčani periodi uz malo više oblaka samo na jugu Srbije i temperaturu od 14°C do 17°C. Početkom iduće sedmice će duvati jak jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju uz sunčano vreme. Od utorka se očekuje dalji porast temperature, a vetar će sasvim oslabiti u sredu. Sredinom iduće sedmice temperature oko 20°C tokom dana.
 
CRNA GORA: U petak sunčano uz porast temperature. Maksimalna temperatura od 11°C do 17°C na jugu, na Žabljaku 6°C.
CG naredni dani: U subotu i nedelju duži sunčani periodi sa malo oblaka uz dalji manji porast temperature. Iduće sedmice sunčano i još toplije uz temperaturu oko 20°C od utorka.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 5. Jun 2020.

4 Jun 2020, 13:01

SRBIJA: U petak toplo i pre podne pretežno suvo uz postepeno naoblačenje i pojavu kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 4. Jun 2020.

3 Jun 2020, 12:15

SRBIJA: U četvrtak znatno toplije sa više sunčanih sati uz dnevni razvoj oblaka koji može usloviti vrlo retku pojavu kratkotrajne…

PROGNOZA za SREDU, 3. Jun 2020.

2 Jun 2020, 12:45

SRBIJA: U sredu malo toplije u odnosu na utorak uz sunčane periode i razvoj oblaka koji mogu usloviti kratkotrajnu kišu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaPREDAJA IZBORNE LISTE BOLJA SRBIJA…

U  Žabarima predata lista “Bolja Srbija za bolje Žabari”. Opštinskoj…

4 Jun 2020, 14:34

Vremenska prognozaPROGNOZA za PETAK, 5. Jun 2020.

SRBIJA: U petak toplo i pre podne pretežno suvo uz postepeno naoblačenje i pojavu kratkotrajne…

4 Jun 2020, 13:01

DruštvoODRŽANA PANEL DISKUSIJA PROMENE…

U GRADSKOJ UPRAVI GRADA POŽAREVCA ODRŽANA JE PANEL DISKUSIJA SA TEMOM PROMENE U PRAVILNICIMA…

4 Jun 2020, 12:58

Kursna lista