PROGNOZA za PETAK, 2. Avgust 2019.
   1 Aug 2019, 11:35    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 2. Avgust 2019.

SRBIJA: U petak sunčano u prvom delu dana, a popodne naoblačenje na zapadu i severu Srbije sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Moguće su i kratkotrajne lokalne nepogode praćene gradom. Ovo osveženje praćeno kišom se premešta do kraja dana i na ostale krajeve. Vetar slab promenljiv, krajem dana severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 29°C na severu Vojvodine do 35°C na jugu Srbije, u Leskovcu.

Požarevac: U petak sunčano u prvom delu dana, a kasnije popodne naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar ujutru slab promenljiv, a popodne severnih pravaca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 32°C.

Niš: Upetak sunčano i vrlo toplo, a predveče sledi naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar ujutru slab južni li promenljiv. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 34°C.

Užički region: U petak pre podne sunčano, a popodne naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Moguće su i kratkotrajne lokalne nepogode praćene gradom. Vetar slab promenljiv, popodne zapadni i severni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 31°C do 33°C, na Zlatiboru i Tari oko 26°C.

VOJVODINA: U petak pre podne sunčano, a popodne naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Moguće su i kratkotrajne lokalne nepogode praćene gradom. Ovo osveženje praćeno kišom se premešta sa severozapada ka jugoistoku. Vetar slab promenljiv, popodne severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 29°C na severu do 32°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U petak pre podne sunčano, a kasnije popodne naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab promenljiv, popodne severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan.v. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna oko 31°C.

Subotica: U petak pre podne sunčano, a popodne naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 29°C.

Vreme narednih dana: Za vikend svežije i prijatnije vreme sa prolaznom kišom i pljuskovima u subotu, a u nedelju duži sunčani periodi. Početkom iduće sedmice sunčano i postepeno toplije.
 
CRNA GORA: U petak sunčano i vrućina, a na severu Crne Gore popodne osveženje sa lokalnim pljuskovima.. Maksimalna temperatura od 29°C do 36°C, na Žabljaku do 25°C.

CG naredni dani: Za vikend malo svežije uz lokalne pljuskove u subotu, pre svega na severu Crne Gore. U nedelju i početkom iduće sedmice sunčano i postepeno toplije.Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 26. Januar 2020.

25 Jan 2020, 11:09

SRBIJA: U nedelju takođe relativno toplo za januar uz promenljivu oblačnost sa mogućom slabom kišom popodne i krajem dana…

PROGNOZA za SUBOTU, 25. Januar 2020.

24 Jan 2020, 11:24

SRBIJA: U subotu ujutru slabiji mraz i ređa magla. U toku dana sunčani periodi uz umerenu oblačnost i toplije od proseka.…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Januar 2020.

22 Jan 2020, 11:55

SRBIJA: U četvrtak suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i malo hladnije, posebno u oblastima gde je u sredu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljePREVENCIJA PROTIV VIRUSA GRIPA…

NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA I BRANIČEVSKOG OKRUGA IZOLOVAN JE VIRUS INFLUENCE TJ GRIPA A…

25 Jan 2020, 14:14

DruštvoMNOGOBROJNE AKTIVNOSTI U DOMU…

UDRUŽENJE PENZIONERA GRADA POŽAREVCA KRAJEM 2019. GODINE  OSNOVALO JE I KLUB PENZIONERA…

25 Jan 2020, 14:08

KulturaGUSLARSKO VEČE U POLJOPRIVREDNOJ…

U OKVIRU SVETOSAVSKIH DANA POLJOPRIVREDNA ŠKOLA SA DOMOM UČENIKA „SONJA MARINKOVIĆ…

25 Jan 2020, 13:58

Kursna lista