PROGNOZA za PETAK, 2. Avgust 2019.
   1 Aug 2019, 11:35    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 2. Avgust 2019.

SRBIJA: U petak sunčano u prvom delu dana, a popodne naoblačenje na zapadu i severu Srbije sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Moguće su i kratkotrajne lokalne nepogode praćene gradom. Ovo osveženje praćeno kišom se premešta do kraja dana i na ostale krajeve. Vetar slab promenljiv, krajem dana severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 29°C na severu Vojvodine do 35°C na jugu Srbije, u Leskovcu.

Požarevac: U petak sunčano u prvom delu dana, a kasnije popodne naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar ujutru slab promenljiv, a popodne severnih pravaca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 32°C.

Niš: Upetak sunčano i vrlo toplo, a predveče sledi naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar ujutru slab južni li promenljiv. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 34°C.

Užički region: U petak pre podne sunčano, a popodne naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Moguće su i kratkotrajne lokalne nepogode praćene gradom. Vetar slab promenljiv, popodne zapadni i severni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 31°C do 33°C, na Zlatiboru i Tari oko 26°C.

VOJVODINA: U petak pre podne sunčano, a popodne naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Moguće su i kratkotrajne lokalne nepogode praćene gradom. Ovo osveženje praćeno kišom se premešta sa severozapada ka jugoistoku. Vetar slab promenljiv, popodne severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 29°C na severu do 32°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U petak pre podne sunčano, a kasnije popodne naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab promenljiv, popodne severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan.v. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna oko 31°C.

Subotica: U petak pre podne sunčano, a popodne naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 29°C.

Vreme narednih dana: Za vikend svežije i prijatnije vreme sa prolaznom kišom i pljuskovima u subotu, a u nedelju duži sunčani periodi. Početkom iduće sedmice sunčano i postepeno toplije.
 
CRNA GORA: U petak sunčano i vrućina, a na severu Crne Gore popodne osveženje sa lokalnim pljuskovima.. Maksimalna temperatura od 29°C do 36°C, na Žabljaku do 25°C.

CG naredni dani: Za vikend malo svežije uz lokalne pljuskove u subotu, pre svega na severu Crne Gore. U nedelju i početkom iduće sedmice sunčano i postepeno toplije.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 24. Avgust 2019.

23 Aug 2019, 12:01

SRBIJA: U subotu preovlađujuće sunčano sa malo oblaka i vrlo toplo. Popodnevni lokalni razvoj oblaka može usloviti retku…

PROGNOZA za PETAK, 23. Avgust 2019.

22 Aug 2019, 11:18

SRBIJA: U petak pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana, pre svega na zapadu i jugu Srbije. Postoji mala…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 22. Avgust 2019.

21 Aug 2019, 11:19

SRBIJA: U četvrtak pretežno sunčano i nekoliko stepeni niža temperatura u odnosu na sredu uz malo oblaka tokom dana. Postoji…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE U PROJEKTU…

U Velikom Gradištu  održana je konferencija za medije povodom početka realizacije…

24 Aug 2019, 20:44

PolitikaODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE…

Na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama Srpske Napredne stranke u Velikom…

24 Aug 2019, 15:02

DruštvoINFORMATIVNI CENTAR JP PUTEVI…

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da je od danas, 22.08.2019. god. u funkciji…

24 Aug 2019, 13:56

Kursna lista