PROGNOZA za PETAK, 28. Jun 2019.
   27 Jun 2019, 10:49    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 28. Jun 2019.

SRBIJA: U petak vrlo rano ujutru prolazna oblačnost sa severa donosi slabu slabu kišu povremeno ili kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom uz osveženje. Prepodne i tokom dana sunčano i prijatno toplo sa slabom prolaznom oblačnošću uglavnom u zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima. Vetar slab do umeren ili pojačan severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 20°C, a maksimalna od 27°C do 30°C.

Požarevac: U petak sunčano i prijatno toplo uz znatno prijatniju temperaturu nego prethodnih dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 28°C.

Niš: U rano ujutru prolazna oblačnost sa severa donosi slabu kišu povremeno ili kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom uz osveženje. Prepodne i tokom dana sunčano i toplo uz prijatne temperature sa slabom prolaznom oblačnošću. Vetar slab do umeren ili pojačan severozapadni.  Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 29°C.

Užički region: U petak rano ujutru prolazna oblačnost sa severa donosi slabu kišu povremeno ili kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom uz osveženje. Prepodne i tokom dana sunčano i toplo uz prijatne temperature sa slabom prolaznom oblačnošću. Vetar slab do umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 18°C do 19°C, a maksimalna od 27°C do 29°C, na Zlatiboru i Tari oko 23°C.

VOJVODINA: U petak sunčano i prijatno toplo. Biće svežije nego prehodnih dana uz slabu prolaznu oblačnost na severu i zapadu. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, na jugoistoku Banata pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 27°C do 28°C.

Novi Sad: U petak sunčano i prijatno toplo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 27°C.

Subotica: U petak sunčano, vrlo toplo i sparno. Vetar slab do umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna oko 27°C.

Vreme narednih dana: Za vikend sunčano i prijatno toplo. U subotu oko 27°C a u nedelju oko 30°C u većini krajeva. Početkom sledeće sedmice ponovo vrućine u svim predelima uz temperature oko 33°C u ponedeljak i do 37°C u utorak na jugu Srbije.
 
CRNA GORA: U petak sunčano i toplo tokom dana uz niže i prijatnije temperature na severu a na Primorju sunčano i vrlo toplo. Maksimalna temperatura od 29°C do 36°C u Podgorici, na Žabljaku 24°C. CG naredni dani: Za vikend na severu tokom dana sunčano i toplo uz temperature malo ispod 30°C, a na Primorju sunčano i vrlo toplo. Početkom sledeće sedmice sunčano i vrućine u svim krajevima sa temperaturama iznad 30°C i na severu.
 

 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

PROGNOZA za SUBOTU, 6. Jul 2019.

5 Jul 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PoljoprivredaU OPŠTINI GOLUBAC ŽETVA PŠENICE…

Na žitorodnim poljima u Opštini Golubac padaju i poslednji otkosi pšenice. Prinosi…

18 Jul 2019, 19:48

DruštvoUHAPŠENI ZBOG NASILJA U PORODICI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su M. B. (1986) iz…

18 Jul 2019, 14:12

ZdravljeBEZ VEĆIH KONCENTRACIJA ALEGRENA…

TRENUTNE KONCENTRACIJE POLENA I DRUGIH ALEGRENA U VAZDUHU  NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA…

18 Jul 2019, 13:56

Kursna lista