PROGNOZA za PETAK, 28. Januar 2022.
   27 Jan 2022, 11:44    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 28. Januar 2022.

SRBIJA: U petak ujutru mraz, jači na jugu Srbije. Rano ujutru naoblačenje zahvata Vojvodinu i brzo se premešta ka centralnoj Srbiji uz slabe mestimične padavine. Zatim će biti sunčanih intervala sredinom dana, a popodne dolaze novi oblaci sa severa sa povremenom kišom kasnije popodne i uveče, a na planinama sa snegom. Vetar ujutru slab jugozapadni, a popodne na severu i u Timočkoj Krajini umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C na jugu do 0°C u Beogradu, a maksimalna od 2°C na jugu do 8°C u Negotinu. Uveče kiša i susnežica, a na sveru Srbije suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 4°C.
Požarevac: U petak ujutru naoblačenje sa malom šansom za padavine. Sredinom dana sunčani intervali, a popodne novo naoblačenje sa malo kratkotrajne kiše. Vetar ujutru slab jugozapadni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna dnevna do 5°C. Uveče je moguća slaba kiša i susnežica. Temperatura u 22h 3°C.
Niš: U petak ujutru mraz, a tokom dana sunčani intervali uz postepeno naoblačenje koje će kasnije popodne i uveče usloviti povemenu kišu i susnežicu. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna dnevna 4°C.
Užički region: U petak ujutru mraz, a tokom dana sunčani intervali uz postepeno naoblačenje koje će popodne i uveče usloviti povemenu kišu i susnežicu, a na planinama sneg. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C do -6°C, a maksimalna dnevna od 4°C do 6°C. Na Zlatiboru i Tari do 0°C na 1000 mnv uz sneg krajem dana.
VOJVODINA: U petak rano ujutru naoblačenje dolazi sa severa uz moguću slabu susnežicu u Banatu. Zatim će biti sunčanih intervala pre podne i sredinom dana, a popodne novo naoblačenje sa malo kratkotarjne kiše. Vetar ujutru slab jugozapadni, a popodne umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 4°C na jugu Banata do 7°C u Somboru. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 3°C.
Novi Sad: U petak rano ujutru naoblačenje sa malom šansom za padavine. Sredinom dana sunčani intervali, a popodne novo naoblačenje sa malo kratkotrajne kiše. Vetar ujutru slab jugozapadni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna dnevna do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 2°C.
Subotica: U petak rano ujutru naoblačenje sa malom šansom za padavine. Sredinom dana sunčani intervali, a popodne novo naoblačenje sa malo kratkotrajne kiše. Vetar ujutru zapadni, a popodne umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna dnevna do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 1°C.
Vreme narednih dana: U noći ka suboti padaće susnežica i sneg u centralnim i južnim krajevima, kao i u subotu ujutru. Padavine prestaju tokom prepodneva i od sredine dana svugde suvo uz promenljivu oblačnost i sunčane intevale. Biće nekoliko stepeni hladnije nego u petak. Vetar umeren severozapadni, a popodne slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 1°C, a maksimalna dnevna od 2°C na jugu do 5°C na severu.
U nedelju toplije uz prolazno naoblačenje sa malo kiše pre podne, a popodne sa sunčanim intervalima. U ponedeljak malo hladnije sa sunčanim intervalima pre podne i naoblačenjem popodne i krajem dana. U utorak hladnije sa susnežicom i snegom u zapadnim, centralnim i južnim predelima. U sredu suvo sa slabim mrazem ujutru.
CRNA GORA: U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 4°C do 12°C, a na Žabljaku do 0°C.
CG naredni dani: Za vikend pretežno sunčano na jugu, a na severu Crne Gore sa malo oblaka.Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 26. Maj 2022.

25 May 2022, 11:35

SRBIJA: U četvrtak malo niža i prijatnija temperatura nego u sredu. Rano ujutru na severu Srbije…

Prognoza za sredu, 25. Maj 2022.

24 May 2022, 12:03

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno. Biće još malo toplije u odnosu na utorak.…

PROGNOZA za UTORAK, 24. Maj 2022.

23 May 2022, 12:45

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i toplo ili vrlo toplo. Biće toplije za oko 5°C u odnosu na…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoMaturantska žurka na Trgu u Požarevcu

U petak 27. maja od 17 časova do 23 časa biće organizovana maturantska žurka na Trgu oslobođenja…

25 May 2022, 12:45

HronikaRasvetljena krađa u Domu zdravlja…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu brzo su rasvetlili krađu u…

25 May 2022, 12:25

SportČlanovi "Poleta" osvojili…

Na 31. Pojedinačnom prvenstvu u kuglanju za slepa i slabovida lica, koje je održano 14. i…

25 May 2022, 12:22

Kursna lista