PROGNOZA za PETAK, 28. Decembar 2018.
   27 Dec 2018, 12:35    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 28. Decembar 2018.

SRBIJA: U petak manji porast temperature uz prolazno naoblačenje koje se premešta sa severa ka jugu Srbije i retko gde može usloviti slabu kišu. Popodne dolazi do razvedravanja na severu Vojvodine. Vetar slab južni i jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C na jugu do 3°C u Beogradu, a maksimalna od 4°C u Dimitrovgradu do 10°C u Loznici.

Požarevac: U petak prolazno naoblačenje sa moguće malo kratkotrajne slabe kiše. Veći deo dana suvo. Vetar slab jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna oko 9°C.

Niš: U petak ujutru sunčani intevali, a popodne prolazno naoblačenje sa malom šansom zaponeku kap kiše. Vetar slab južni i jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna oko 6°C.

Užički region: U petak malo toplije uz prolazno naoblačenje sredinom dana koje može usloviti poneku kap kiše. Ipak, veći deo dana suvo. Vetar slab južni i jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 8°C do 10°C, na Zlatiboru i Tari do 5°C.

VOJVODINA: U petak prolazno naoblačenje koje se premešta sa severa ka jugu uz ređu pojavu slabe kratkotrajne kiše. Popodne dolazi do razvedravanja na severu Vojvodine. Vetar ujutru slab južni i jugozapadni, a popodne umeren zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 7°C do 9°C.

Novi Sad: U petak prolazno naoblačenje sa moguće malo kratkotrajne slabe kiše. Vetar slab jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 8°C.

Subotica: U petak prolazno naoblačenje sa moguće malo kratkotrajne slabe kiše. Vetar slab jugozapadni, a zatim umeren zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna oko 8°C.

Vreme narednih dana: Za vikend malo svežije. U nedelju prolazna kiša popodne, a poslednjeg dana ove godine i u Novogodišnjoj noći je moguća susnežica i sneg u centralnim i južnim predelima. Na severu Srbije suvo u Novogodišnjoj noći. U utorak, 1. januara hladnije uz malo snega na jugu Srbije, a u ostalim predelima suvo. U sredu, 2. januara ujutru slab mraz i manji porast dnevne temperature.
 
CRNA GORA: U petak toplije uz duže sunčane periode. Maksimalna temperatura od 6°C do 16°C, na Žabljaku do 3°C. CG naredni dani: Za vikend pretežno sunčano na jugu, a na severu Crne Gore uz malo oblaka i slabe jutarnje mrazeve. U ponedeljak i utorak je moguća susnežica i slab sneg na severu Crne Gore, a na Primorju suvo.

 Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 17. Januar 2019.

16 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U četvrtak ujutru jači mraz na jugu Srbije i ponegde magla. Na severu jutro sa vrlo slabim mrazem. Tokom dana još…

PROGNOZA za SREDU, 16. Januar 2019.

15 Jan 2019, 11:07

SRBIJA: U sredu porast temperature u odnosu na utorak uz pretežno suvo vreme i sunčane intervale. Samo je u toku jutra moguće…

PROGNOZA za UTORAK, 15. Januar 2019.

14 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U utorak hladnije u odnosu na ponedeljak i promenljivo oblačno uz ređu pojavu slabog sbega. Biće i povremenih sunčanih…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNEOBIČAN I UKUSAN KOLAČ OD GRIZA…

NASTAVLJAMO DA KUVAMO SA  VRHUNSKIM  KUVAROM NIKOLOM RADIŠIĆEM, PROFESOROM…

16 Jan 2019, 14:07

KulturaFILM O LJUBIČEVSKIM KONJIČKIM…

U CENTRU ZA KULTURU POŽAREVAC PRIKAZAN JE DOKUMENTARNI FILM LJUBIČEVSKE KONJIČKE IGRE –…

16 Jan 2019, 13:26

DruštvoISPORUKA TOPLOTNE ENERGIJE PO…

JAVNO PREDUZEĆE TOPLIFIKACIJA RADILO JE STABILNO ZA VREME PRAZNIKA  SA MANJIM PROBLEMA…

16 Jan 2019, 13:13

Kursna lista