PROGNOZA za PETAK, 28. Decembar 2018.
   27 Dec 2018, 12:35    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 28. Decembar 2018.

SRBIJA: U petak manji porast temperature uz prolazno naoblačenje koje se premešta sa severa ka jugu Srbije i retko gde može usloviti slabu kišu. Popodne dolazi do razvedravanja na severu Vojvodine. Vetar slab južni i jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C na jugu do 3°C u Beogradu, a maksimalna od 4°C u Dimitrovgradu do 10°C u Loznici.

Požarevac: U petak prolazno naoblačenje sa moguće malo kratkotrajne slabe kiše. Veći deo dana suvo. Vetar slab jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna oko 9°C.

Niš: U petak ujutru sunčani intevali, a popodne prolazno naoblačenje sa malom šansom zaponeku kap kiše. Vetar slab južni i jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna oko 6°C.

Užički region: U petak malo toplije uz prolazno naoblačenje sredinom dana koje može usloviti poneku kap kiše. Ipak, veći deo dana suvo. Vetar slab južni i jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 8°C do 10°C, na Zlatiboru i Tari do 5°C.

VOJVODINA: U petak prolazno naoblačenje koje se premešta sa severa ka jugu uz ređu pojavu slabe kratkotrajne kiše. Popodne dolazi do razvedravanja na severu Vojvodine. Vetar ujutru slab južni i jugozapadni, a popodne umeren zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 7°C do 9°C.

Novi Sad: U petak prolazno naoblačenje sa moguće malo kratkotrajne slabe kiše. Vetar slab jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 8°C.

Subotica: U petak prolazno naoblačenje sa moguće malo kratkotrajne slabe kiše. Vetar slab jugozapadni, a zatim umeren zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna oko 8°C.

Vreme narednih dana: Za vikend malo svežije. U nedelju prolazna kiša popodne, a poslednjeg dana ove godine i u Novogodišnjoj noći je moguća susnežica i sneg u centralnim i južnim predelima. Na severu Srbije suvo u Novogodišnjoj noći. U utorak, 1. januara hladnije uz malo snega na jugu Srbije, a u ostalim predelima suvo. U sredu, 2. januara ujutru slab mraz i manji porast dnevne temperature.
 
CRNA GORA: U petak toplije uz duže sunčane periode. Maksimalna temperatura od 6°C do 16°C, na Žabljaku do 3°C. CG naredni dani: Za vikend pretežno sunčano na jugu, a na severu Crne Gore uz malo oblaka i slabe jutarnje mrazeve. U ponedeljak i utorak je moguća susnežica i slab sneg na severu Crne Gore, a na Primorju suvo.

 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 22. Mart 2019.

21 Mar 2019, 11:49

SRBIJA: U petak ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i par stepeni toplije nego u četvrtak. Malo oblaka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Mart 2019.

20 Mar 2019, 12:11

SRBIJA: U četvrtak ujutru ređa pojava slabog prizemnog mraza na severu Srbije. Tokom dana na severu pretežno sunčano, a…

PROGNOZA za SREDU, 20. Mart 2019.

19 Mar 2019, 11:18

SRBIJA: U sredu na severu i zapadu Srbije pretežno oblačno uz ređu pojavu kratkotrajne slabe kiše. Na jugu promenljivo oblačno…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najnovije vesti

DruštvoPREDSTAVLJEN JAVNI POZIV AKTIVNE…

U organizaciji Nacionalna služba za zapošljavanje - filijala Požarevac, u saradnji sa opštinom…

21 Mar 2019, 22:22

DruštvoSVETSKI DAN OSOBA SA DAUNOVIM…

DANAS SE OBELEŽAVA SVETSKI DAN OSOBA SA DAUNOVIM SINDROMOM, U POŽAREVCU MALIŠANI PROŠETALI…

21 Mar 2019, 14:04

DruštvoPAŠALIĆ: NEPRIMERENO JE DA GRAĐANI…

U srpski parlament stigao je Izveštaj zaštitnika građana u kojem je navedeno…

21 Mar 2019, 13:11

Kursna lista