PROGNOZA za PETAK, 28. Decembar 2018.
   27 Dec 2018, 12:35    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 28. Decembar 2018.

SRBIJA: U petak manji porast temperature uz prolazno naoblačenje koje se premešta sa severa ka jugu Srbije i retko gde može usloviti slabu kišu. Popodne dolazi do razvedravanja na severu Vojvodine. Vetar slab južni i jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C na jugu do 3°C u Beogradu, a maksimalna od 4°C u Dimitrovgradu do 10°C u Loznici.

Požarevac: U petak prolazno naoblačenje sa moguće malo kratkotrajne slabe kiše. Veći deo dana suvo. Vetar slab jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna oko 9°C.

Niš: U petak ujutru sunčani intevali, a popodne prolazno naoblačenje sa malom šansom zaponeku kap kiše. Vetar slab južni i jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna oko 6°C.

Užički region: U petak malo toplije uz prolazno naoblačenje sredinom dana koje može usloviti poneku kap kiše. Ipak, veći deo dana suvo. Vetar slab južni i jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 8°C do 10°C, na Zlatiboru i Tari do 5°C.

VOJVODINA: U petak prolazno naoblačenje koje se premešta sa severa ka jugu uz ređu pojavu slabe kratkotrajne kiše. Popodne dolazi do razvedravanja na severu Vojvodine. Vetar ujutru slab južni i jugozapadni, a popodne umeren zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 7°C do 9°C.

Novi Sad: U petak prolazno naoblačenje sa moguće malo kratkotrajne slabe kiše. Vetar slab jugozapadni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 8°C.

Subotica: U petak prolazno naoblačenje sa moguće malo kratkotrajne slabe kiše. Vetar slab jugozapadni, a zatim umeren zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna oko 8°C.

Vreme narednih dana: Za vikend malo svežije. U nedelju prolazna kiša popodne, a poslednjeg dana ove godine i u Novogodišnjoj noći je moguća susnežica i sneg u centralnim i južnim predelima. Na severu Srbije suvo u Novogodišnjoj noći. U utorak, 1. januara hladnije uz malo snega na jugu Srbije, a u ostalim predelima suvo. U sredu, 2. januara ujutru slab mraz i manji porast dnevne temperature.
 
CRNA GORA: U petak toplije uz duže sunčane periode. Maksimalna temperatura od 6°C do 16°C, na Žabljaku do 3°C. CG naredni dani: Za vikend pretežno sunčano na jugu, a na severu Crne Gore uz malo oblaka i slabe jutarnje mrazeve. U ponedeljak i utorak je moguća susnežica i slab sneg na severu Crne Gore, a na Primorju suvo.

 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 24. Avgust 2019.

23 Aug 2019, 12:01

SRBIJA: U subotu preovlađujuće sunčano sa malo oblaka i vrlo toplo. Popodnevni lokalni razvoj oblaka može usloviti retku…

PROGNOZA za PETAK, 23. Avgust 2019.

22 Aug 2019, 11:18

SRBIJA: U petak pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana, pre svega na zapadu i jugu Srbije. Postoji mala…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 22. Avgust 2019.

21 Aug 2019, 11:19

SRBIJA: U četvrtak pretežno sunčano i nekoliko stepeni niža temperatura u odnosu na sredu uz malo oblaka tokom dana. Postoji…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE U PROJEKTU…

U Velikom Gradištu  održana je konferencija za medije povodom početka realizacije…

24 Aug 2019, 20:44

PolitikaODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE…

Na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama Srpske Napredne stranke u Velikom…

24 Aug 2019, 15:02

DruštvoINFORMATIVNI CENTAR JP PUTEVI…

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da je od danas, 22.08.2019. god. u funkciji…

24 Aug 2019, 13:56

Kursna lista