PROGNOZA ZA PETAK, 27. Januar 2023.
   26 Jan 2023, 11:42    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA PETAK, 27. Januar 2023.

SRBIJA: U noći ka petku i u petak oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno u većini krajeva. Očekuje se formiranje snežnog pokrivača visine od 5 do 20 cm do subote, a najviše u zapadnoj i centralnoj Srbiji. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C u zapadnoj Srbiji do 3°C na severu Vojvodine gde će biti najmanje padavina. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od -1°C do 1°C.
Požarevac: U petak oblačno sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 1°C, dakle bez većeg kolebanja. Uveče slab sneg. Temperatura u 22h oko 0°C.
Niš: U petak oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 1°C. Uveče sneg.
Užički region: U noći ka petku i u petak oblačno sa snegom. Očekuje se formiranje snežnog pokrivača visine od 10 do 20 cm do subote. Vetar slab do umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 1°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i najviše -3°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U noći ka petku i u petak oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno, osim na krajnjem severu Vojvodine. Očekuje se formiranje snežnog pokrivača visine od 5 do najviše 10 cm do subote na jugu Vojvodine, a na severu svega par cm ili nimalo. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 1°C do 3°C na severu Vojvodine. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od -1°C do 1°C.
Novi Sad: U petak oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 1°C. Uveče slab sneg. Temperatura u 22h oko 0°C.
Subotica: U petak oblačno i veći deo dana suvo, mada nije isključena pojava kratkotrajnog slabog snega. Vetar slab do umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 0°C.
Vreme narednih dana: U subotu oblačno i hladno sa snegom povremeno i dnevnom temperaturom od 0°C do 2°C u većini krajeva. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 2°C. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od -1°C do 1°C.  
U nedelju oblačno i hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje, najpre na severu Srbije. U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana. Dnevna temperatura u porastu u odnosu na vikend. U utorak naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu susnežicu i sneg.
CRNA GORA: U petak na severu Crne Gore hladnije sa snegom, a na jugu sunčani intervali i bura na Primorju. Maksimalna temperatura od 0°C na severu do 14°C na Primorju, a na Žabljaku -4°C.
CG naredni dani: Za vikend na severu Crne Gore hladnije sa snegom, a na jugu sunčani intervali i bura na Primorju. U ponedeljak suvo sa sunčanim periodima, a u utorak na severu prolazna susnežica i sneg.Slične vesti

Prognoza za nedelju, 26. Mart 2023.

25 Mar 2023, 9:18

SRBIJA: U nedelju duži sunčani periodi i prijatno toplo tokom dana uz slab do umeren južni i…

PROGNOZA ZA SUBOTU, 25. Mart 2023.

24 Mar 2023, 11:30

SRBIJA: U subotu naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu većini krajeva uz pad dnevne…

PROGNOZA ZA PETAK, 24. Mart 2023.

23 Mar 2023, 12:05

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine, u mnogim mestima do 25°C, a ponegde…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaPozorišna predstava pozorišta…

Velika scena Centra za kulturu ,,Dragan Kecman’’ u Kučevu bila je prepuna ljubitelja…

25 Mar 2023, 21:40

DruštvoDirektorka RFZO sa direktorima…

Prof. dr Sanja Radojević Škodrić direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguraanje…

25 Mar 2023, 14:07

DruštvoPetrovački parlament u utorak…

Pred odbornicima Skupštine opštine Petrovac na Mlavi  u utorak novi rebalans…

25 Mar 2023, 10:36

Kursna lista