PROGNOZA za PETAK, 26. Novembar 2021.
   25 Nov 2021, 11:17    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 26. Novembar 2021.

SRBIJA: U petak naoblačenje i prolazna kiša u svim krajevima koja se premešta od jugozapada ka severoistoku Srbije. Popodne na jugozapadu prestanak padvina i delimično razilaženje oblaka. Dnevna temperatura nekoliko stepeni niža nego u četvrtak zbog više oblaka i kiše, ali i dalje iznad proseka. Vetar ujutru umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan jugoistočni, a popodne umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C na istoku i jugoistoku do 7°C u Beogradu i Vršcu, a maksimalna od 5°C u Negotinu do 13°C u Loznici i Valjevu. Uveče suvo, mada nije isključena kiša u toku noći. Temperatura u 22h od 5°C do 9°C.
Požarevac: U petak naoblačenje i prolazna kiša uz malo svežije vreme nego u četvrtak. Vetar ujutru pojačan jugoistočni, a popodne i uveče umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 6°C, a maksimalna oko 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 9°C.
Niš: U petak naoblačenje i prolazna kiša uz malo svežije vreme nego u četvrtak. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 7°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 9°C.
Užički region: U petak naoblačenje i prolazna kiša koja se premešta od jugozapada ka severoistoku Srbije. Popodne prestanak padvina i delimično razilaženje oblaka. Vetar ujutru umeren južni, a popodne jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 5°C, a maksimalna od 8°C do 11°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 5°C do 7°C. Na Zlatiboru i Tari kiša i najviše do 7°C.
VOJVODINA: U petak naoblačenje i prolazna kiša u svim krajevima koja se premešta od jugozapada ka severoistoku. Dnevna temperatura nekoliko stepeni niža nego u četvrtak zbog više oblaka i kiše, ali i dalje iznad proseka. Vetar ujutru umeren jugoistočni, u južnom Banatu pojačan, a popodne i uveče umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 3°C na severu do 7°C u Vršcu, a maksimalna od 7°C u somboru do 11°C u Vršcu. Uveče suvo, mada nije isključena kiša u toku noći. Temperatura u 22h od 6°C do 8°C.
Novi Sad: U petak naoblačenje i prolazna kiša uz malo svežije vreme nego u četvrtak. Vetar ujutru pojačan jugoistočni, a popodne i uveče umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.
Subotica: U petak naoblačenje i kiša uz svežije vreme nego u četvrtak. Vetar ujutru pojačan jugoistočni, a popodne i uveče umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 7°C.
Vreme narednih dana: U subotu toplije uz malo kiše ujutru, a zatim pretežno suvo u većini predela uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren južnih pravaca. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 11°C u subotici do 17°C u zapadnim i centralnim predelima.
U nedelju toplo za ovo doba godine uz umeren južni vetar i naoblačenje sa povremenom kišom u drugom delu dana. U ponedeljak se očekuje zahlađenje sa kišom, a na planinama sa snegom. Krajem dana je moguća susnežica i prvi sneg i u nižim predelima, pre svega na zapadu Srbije. U utorak hladno uz sunčane intervale, a u sredu manji porast temperature.
 
CRNA GORA: U petak pojačan jugo i obilna kiša na Primorju u prvom delu dana. Popodne padavine slabe, ali ne prestaju. Maksimalna temperatura od 9°C do 16°C, na Žabljaku do 6°C.
CG naredni dani: Za vikend pojačan jugo i česta i obilna kiša. U ponedeljak kiša i zahlađenje, a u planinama sneg. U utorak razvedravanje uz jaku buru na Primorju.Slične vesti

Prognoza za nedelju, 28. Novembar 2021.

27 Nov 2021, 9:13

SRBIJA: U nedelju toplo za ovo doba godine uz umeren do pojačan južni vetar i naoblačenje sa…

PROGNOZA za SUBOTU, 27. Novembar 2021.

26 Nov 2021, 12:31

SRBIJA: U noći između petka i subote padaće slaba kiša na zapadu i severu Srbije. U subotu znatno…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 25. Novembar 2021.

24 Nov 2021, 11:23

SRBIJA: U četvrtak ujutru ređa pojava slabog mraza i magle. Po kotlinama zapadne i južne Srbije…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

EkonomijaDinar po dinar-budžet je spakovan,…

Sve države imaju svoje izdatke, kao i prihode koji treba da ih pokriju. Planiranje jednih…

29 Nov 2021, 9:57

DruštvoPandemija pogurala prodaju zdravstvenog…

Pandemija je podigla odgovornost i svest ljudi o potrebi osiguranja zdravlja, života i imovine,…

29 Nov 2021, 9:50

ZdravljeKBC "Zvezdara" izlazi…

Kliničko-bolnički centar "Zvezdara" izlazi iz crvene zone. Direktor te zdravstvene ustanove,…

29 Nov 2021, 9:46

Kursna lista