PROGNOZA za PETAK, 26. Jun 2020.
   25 Jun 2020, 11:51    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 26. Jun 2020.

SRBIJA: U petak pretežno sunčano i još toplije sa dnevnim razvojem oblaka i retkom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom popodne, uglavnom na jugozapadu i jugu Srbije i u planinskim predelima. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju umeren, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C u Požegi do 20°C u Vršcu, a maksimalna od 28°C u Negotinu i Dimitrovgradu do 32°C u Prijepolju. Uveče suvo.
Požarevac: U petak pretežno sunčano i još toplije sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna oko 30°C.
Niš: U petak pretežno sunčano i još toplije sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 30°C.
Užički region: U petak pretežno sunčano i još toplije sa dnevnim razvojem oblaka i retkom mogućom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom popodne. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 30°C do 31°C. Uveče suvo, na Zlatiboru i Tari 25°C.
VOJVODINA: U petak pretežno sunčano i još toplije sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar umeren jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C u Somboru do 20°C u Vršcu, a maksimalna od 29°C u Subotici do 31°C u Novom Sadu i po Sremu. Uveče suvo.
Novi Sad: U petak pretežno sunčano i još toplije sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 31°C.
Subotica: U petak pretežno sunčano i još toplije sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 29°C.
Vreme narednih dana: Za vikend pretežno sunčano i vrlo toplo sa dnevnim razvojem oblaka i retkom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom na jugozapadu Srbije i u planinskim predelima. Maksimalna temperatura od 30°C do 33°C. Naredne sedmice takođe vrlo toplo i preovlađujuće sunčano uz ređe kratkotrajne lokalne pljuskove popodne.
 
CRNA GORA: U petak sunčano i vrućina. Na severu Crne Gore dnevni razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima popodne. Maksimalna temperatura od 28°C do 34°C, na Žabljaku do 23°C.
CG naredni dani: Za vikend sunčano uz vrućinu sa temperaturama do 35°C  u dolini Zete i Morače. Na severu Crne Gore dnevni razvoj oblaka može uzrokovati pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Iduće sedmice slično vreme, pretežno sunčano i vrlo toplo.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar 2020.

20 Oct 2020, 12:30

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sumaglica…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Oktobar 2020.

19 Oct 2020, 12:43

SRBIJA: U utorak jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz i moguća magla, posebno po kotlinama i dolinama reka. U toku…

PROGNOZA za NEDELJU, 18. Oktobar 2020.

17 Oct 2020, 10:39

SRBIJA: U nedelju prohladno uz postepeno razvedravanje i sunčane periode tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaGolubac dobija Kulturni centar…

U Golupcu su u toku radovi na rekonstrukciji postojeće zgrade u kojoj će biti smeštena…

20 Oct 2020, 15:04

DruštvoPutovanje u srednji vek sa Ramske…

Da li ste se ikada zapitali kako bi bilo vratiti se u srednji vek, kako su ljudi bili obučeni,…

20 Oct 2020, 13:59

Vremenska prognozaPROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar…

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka…

20 Oct 2020, 12:30

Kursna lista