PROGNOZA za PETAK, 24. Septembar 2021.
   23 Sep 2021, 12:01    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 24. Septembar 2021.

SRBIJA: U petak nakon vrlo hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i znatno toplije nego u četvrtak. Vetar slab, ujutru južni ili promenljiv, a tokom dana zapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C u Požegi do 9°C u Beogradu, a maksimalna od 23°C u Dimitrovgradu do 26°C na zapadu i jugozapadu Srbije. Uveče vedro i manje hladno nego u četvrtak uveče. Temperatura u 22h od 12°C do 18°C.
Požarevac: U petak nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i znatno toplije nego u četvrtak. Vetar slab, ujutru južni, a tokom dana zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6
°C, a maksimalna oko 24°C.
Niš: U petak nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i znatno toplije nego u četvrtak. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 24°C.
Užički region: U petak nakon vrlo hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i znatno toplije nego u četvrtak. Vetar slab, ujutru južni ili promenljiv, a tokom dana zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 5°C, a maksimalna od 24°C do 26°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i takođe toplije do 21°C.
VOJVODINA: U petak nakon vrlo hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i znatno toplije nego u četvrtak. Vetar ujutru slab južni, a tokom dana slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 8°C, a maksimalna od 24°C do 25°C. Uveče vedro i manje hladno nego u četvrtak uveče. Temperatura u 22h od 14°C do 16°C.
Novi Sad: U petak nakon vrlo hladnog jutra, tokom dana sunčano i znatno toplije nego u četvrtak. Vetar ujutru slab južni, a tokom dana slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 25°C.
Subotica: U petak nakon vrlo hladnog jutra, tokom dana sunčano i znatno toplije nego u četvrtak. Vetar ujutru slab južni, a tokom dana umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 24°C.
Vreme narednih dana: U subotu nakon hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana sunčano i još toplije nego u petak. Vetar slab zapadnih pravaca, a samo u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C na jugu do 14°C u Beogradu, a maksimalna od 25°C do 28°C.
U nedelju sunčano i još toplije uz letnju temperaturu do 30°C. U ponedeljak toplo, ali uz naoblačenje sa kišom i pljuskovima, najpre na severu i zapadu Srbije, a popodne i u ostalim krajevima. U utorak svežije sa kišom povremeno.
 
CRNA GORA: U petak sunčano i toplije tokom dana nego u četvrtak, ali će jutro biti hladnije. Maksimalna temperatura od 23°C do 26°C, na Žabljaku do 19°C.
CG naredni dani: Za vikend sunčano i još toplije uz temperature oko 30°C. U ponedeljak takođe toplo, ali se očekuje naoblačenje sa kišom i pljuskovima tokom dana.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 19. Oktobar 2021.

18 Oct 2021, 11:15

SRBIJA: U utorak jutro hladno i ponegde sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije…

PROGNOZA za NEDELJU, 17. Oktobar 2021.

16 Oct 2021, 10:59

SRBIJA: U nedelju porast temperature sa dužim sunčanim periodima na severu, a na jugu oblačno…

Prognoza za subotu, 16. Oktobar 2021.

15 Oct 2021, 11:18

SRBIJA: U noći ka suboti će padati kiša u većini krajeva, osim na severu Vojvodine. U subotu…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

HronikaVozio pod djstvom psihoaktivnih…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu isključili su iz saobraćaja…

18 Oct 2021, 17:07

HronikaRazbojištvo u Kostolcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, efikasnom akcijom, uhapsili…

18 Oct 2021, 17:04

SportOdbojkaši "Mladog radnika"…

U okviru Kup-a Srbije, u utorak 19. oktobra snage će na terenu Sportskog centra Požarevac…

18 Oct 2021, 14:10

Kursna lista