PROGNOZA za PETAK, 23. Jun 2017.
   22 Jun 2017, 10:51    Požarevac    Sat Tv    Aleksandar Krstić


PROGNOZA za PETAK, 23. Jun 2017.

SRBIJA: U petak sunčano i vrućina. Kasnije popodne i krajem dana sledi razvoj oblaka i moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova, najpre na severu i jugozapadu Srbije. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 13°C do 22°C, a maksimalna dnevna od 33°C do 37°C.
 
Požarevac: U petak sunčano i vrućina. Krajem dana razvoj oblaka i moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab, ujutru južni, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna dnevna oko 35°C.
 
Niš: U petak sunčano i vrlo toplo. U noći ka suboti su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna dnevna oko 35°C.
 
Užički region: U petak sunčano i vrućina. Kasnije popodne i krajem dana sledi razvoj oblaka i moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab južni, a krajem dana zapadni i severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna dnevna od 34°C do 36°C, na Zlatiboru i Tari oko 28, 29°C.
 
VOJVODINA: U petak sunčano i vrućina. Kasnije popodne sledi razvoj oblaka i moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova, najpre na severu Vojvodine. Vetar slab, ujutru južni, a popodne umeren zapadni i severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna dnevna od 33°C na severu Vojvodine do 35°C na jugu.
 
Novi Sad: U petak sunčano i vrućina. Kasnije popodne razvoj oblaka i moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab, ujutru južni, a popodne umeren zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna dnevna oko 34°C.
 
Subotica: U petak sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne razvoj oblaka i moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab, ujutru južni, a popodne umeren zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna dnevna do 33°C.
 
OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: U subotu sunčano i toplo uz nekoliko stepeni nižu temperaturu u odnosu na petak. Kratkotrajni lokalni pljuskovi su mogući na krajenjm jugozapadu Srbije. U nedelju vrućina, ali nestabilno, pa će popodne i krajem dana biti uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom u većini predela. Maksimalna dnevna temperatura u nedelju od 33°C do 36°C. U ponedeljak malo niža i prijatnija temperatura uz moguće pljuskove u centralnim i južnim predelima. Od utorka do kraja iduće sedmice ponovo vrućina i temperature oko 35°C.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Februar 2020.

21 Feb 2020, 10:29

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz u severnim predelima gde će biti pretežno vedro. Na jugu Srbije ujutru i pre podne oblačno…

PROGNOZA za PETAK, 21. Februar 2020.

20 Feb 2020, 11:01

SRBIJA: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana umerena oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab južni, a popodne…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Februar 2020.

19 Feb 2020, 10:44

SRBIJA: U četvrtak vrlo rano ujutru, prepodne i popodne sa povremenom kišom u većini predela. Samo na severoistoku i krajnjem…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPREMINUO ČEDOMIR RADOJČIĆ

U ČETVRTAK, 20. FEBRUARA, U RANIM POPODNEVNIM SATIMA IZNENADA JE PREMINUO ČEDOMIR RADOJČIĆ,…

21 Feb 2020, 14:09

PoljoprivredaPRIHRANA AZOTNO MINERALNIM ĐUBRIVOM…

MAKSIMALNO USVAJANJE I VEĆI ROD OZIMIH STRNIH ŽITA ZA 2020 GODINU ĆE SE POSTIĆI AKO SE IZVRŠI…

21 Feb 2020, 14:03

PolitikaDepozitni sistem za jednokratnu…

Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je nacrt izmena i dopuna Zakona o ambalaži i…

21 Feb 2020, 13:47

Kursna lista