PROGNOZA za PETAK, 22. Maj 2020.
   21 May 2020, 11:06    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 22. Maj 2020.

SRBIJA: U petak nakon vrlo hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka na jugozapadu Srbije i svežije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 10°C, a maksimalna od 18°C do 21°C.
Požarevac: U petak sunčano i svežije od proseka za drugu polovinu maja. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 20°C.
Niš: U petak sunčano i svežije od proseka za drugu polovinu maja. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 20°C.
Užički region: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka ujutru i svežije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 20°C do 21°C, na Zlatiboru i Tari do 15°C.
VOJVODINA: U petak nakon vrlo hladnog jutra, tokom dana sunčano i svežije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna oko 20°C.
Novi Sad: U petak pretežno sunčano i svežije od proseka za drugu polovinu maja. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 20°C.
Subotica: U petak pretežno sunčano i svežije od proseka za drugu polovinu maja. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna 19°C.
 
Vreme narednih dana: U subotu hladno jutro uz manji porast dnevne temperature u odnosu na petak. Tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka na zapadu i severu Srbije. U nedelju prolazno naoblačenje i ponegde moguća kratkotrajna kiša. U ponedeljak, utorak i sredu svežije od proseka za drugu polovinu maja i nestabilno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz moguću pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova.
 
CRNA GORA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka na severu Crne Gore uz manji porast temperature. Maksimalna temperatura od 18°C do 26°C, na Žabljaku do 12°C.
CG naredni dani: U subotu pretežno sunčano i umereno toplo. U nedelju na severu Crne Gore naoblačenje sa šansom za kratkotrajnu kišu. U ponedeljak i utorak na Primorju sunčano, a na severu Crne Gore nestabilno sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 27. Maj 2020.

26 May 2020, 13:08

SRBIJA: U sredu manji porast temperature u odnosu na utorak, ali i dalje svežije od proseka za drugu polovinu maja. Biće…

PROGNOZA za UTORAK, 26. Maj 2020.

25 May 2020, 11:38

SRBIJA: U utorak hladnije i pretežno oblačno sa čestom i lokalno obilnom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.…

PROGNOZA za NEDELJU, 24. Maj 2020.

23 May 2020, 10:21

SRBIJA: U nedelju svežije nego u subotu uz naoblačenje sa kišom. Oblaci zahvataju ujutru Vojvodinu i kišna zona se tokom…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoČUDOTVORNA ČUVARKUĆA! Ova biljka…

Poboljšava i imuni sistem. Mnogi od vas imaju čuvarkuću u svom domu, a ne znaju…

27 May 2020, 10:19

DruštvoIZGRADNJA NOVOG HOTELA I UREĐENJA…

U planu razvoja opštine Golubac,u okviru strateškog dokumenta u toku ove godine…

26 May 2020, 23:18

PolitikaODRŽANA 34. SEDNICA SKUPŠTINE…

ODRŽANA  JE 34. SEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA U VELIKOJ SALI CENTRA ZA KUTLURU UZ POŠTOVANJE…

26 May 2020, 14:37

Kursna lista