PROGNOZA za PETAK, 21. Januar 2022.
   20 Jan 2022, 11:32    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 21. Januar 2022.

SRBIJA: U noći između četvrtka i petka kiša, susnežica i sneg se premeštaju od severa ka jugu Srbije. U petak hladnije sa snegom ujutru u centralnim i južnim predelima, a na severu suvo uz sunčane periode. Padavine prestaju i na jugu Srbije popodne. Vetar umeren do pojačan severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C na severu do 0°C na jugu, a maksimalna dnevna od -1°C do 2°C, u Negotinu oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -3°C do 1°C.
Požarevac: U noći između četvrtka i petka padaće susnežica i sneg. U petak hladnije i suvo sa sunčanim periodima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna dnevna do 2°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -1°C.
Niš: U petak hladnije i oblačno sa snegom ujutru i pre podne, a popodne suvo. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, a maksimalna dnevna do 2°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -2°C.
Užički region: U petak hladnije sa snegom ujutru koji prestaje i od sredine dana suvo. Vetar umeren severni, u planinama pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna dnevna od 0°C do 2°C. Na Zlatiboru i Tari pre podne sneg, a popodne suvo i najviše -4°C.
VOJVODINA: U petak suvo sa dužim sunčanim periodima. Vetar umeren do pojačan severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C na severu do -2°C na jugu, a maksimalna dnevna od 0°C do 2°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -3°C do -1°C.
Novi Sad: U petak hladnije i suvo sa dužim sunčanim periodima. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna dnevna do 2°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -2°C.
Subotica: U petak hladno i sunčano. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 2°C.
Vreme narednih dana: U subotu vrlo hladno i oblačno sa snegom povremeno u zapadnim, centralnim i južnim predelima. U Vojvodini pretežno suvo sa dužim sunčanim periodima. Vetar umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C do -2°C, a maksimalna dnevna od -2°C do 2°C, u Negotinu do 4°C.
U nedelju i ponedeljak vrlo hladno sa maksimalnom dnevnom temperaturom oko 0°C i sa snegom povremeno, osim na severu Srbije gde će biti više suvog vremena. U utorak promenljiva oblačnost sa mogućim slabim snegom povremeno, a u sredu i četvrtak suvo sa mrazevima uz manji porast dnevne temperature.
CRNA GORA: U petak hladnije sa snegom na severu, a na Primorju ujutru kiša, a zatim suvo uz razvedravanje i jaku buru tokom dana. Maksimalna temperatura od 0°C do 10°C, a na Žabljaku do -4°C.
CG naredni dani: Za vikend jaka bura na Primorju, a na severu Crne Gore oblačno sa slabim snegom povremeno. Početkom iduće sedmice hladno sa slabim snegom na severu.Slične vesti

Prognoza za sredu, 25. Maj 2022.

24 May 2022, 12:03

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno. Biće još malo toplije u odnosu na utorak.…

PROGNOZA za UTORAK, 24. Maj 2022.

23 May 2022, 12:45

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i toplo ili vrlo toplo. Biće toplije za oko 5°C u odnosu na…

PROGNOZA za NEDELJU, 22. Maj 2022.

21 May 2022, 11:38

SRBIJA: U nedelju niža i prijatnija temperatura za oko 5°C u odnosu na subotu uz promenljivu…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDan demokratske kulture u Turiji

Osnovna škola „Veljko Dugošević“ u Turiji kod Kučeva, jedna je od…

24 May 2022, 13:40

KulturaPredstavljen repertoar ovogodišnjeg…

U Centru za kulturu  Požarevac predstavljen je program IV Viminacjum Fest-a …

24 May 2022, 13:21

Vremenska prognozaPrognoza za sredu, 25. Maj 2022.

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno. Biće još…

24 May 2022, 12:03

Kursna lista