PROGNOZA ZA PETAK, 20. Januar 2023.
   19 Jan 2023, 13:29    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA PETAK, 20. Januar 2023.

SRBIJA: U petak zahlađenje sa kišom koja prelazi u susnežicu i sneg, najpre na zapadu i severu Srbije. Kiša će padati u timočkoj Krajini i na krajenjm jugu i jugoistoku Srbije. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C na severu do 6°C u Negotinu, a maksimalna od 2°C u Užicu i Valjevu do 8°C u Negotinu. Uveče susnežica i sneg uz temperaturu od 0°C do 3°C.
Požarevac: U petak zahlađenje sa kišom koja prelazi u susnežicu i vlažan sneg. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna  temperatura 1°C, a maksimalna 3°C. Uveče susnežica i sneg. Temperatura u 22h oko 1°C.
Niš: U petak zahlađenje sa kišom koja prelazi u susnežicu. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 1°C, maksimalna 4°C.
Užički region: U petak zahlađenje sa susnežicom i snegom. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 2°C do 3°C. Na Zlatiboru i Tari hladnije sa snegom i najviše -1°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U petak zahlađenje uz susnežicu i sneg. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 2°C do 3°C. Uveče susnežica i sneg prestaju uz temperaturu od 0°C do 2°C.
Novi Sad: U petak zahlađenje sa susnežicom i snegom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 2°C. Uveče sneg. Temperatura u 22h oko 1°C.
Subotica: U petak zahlađenje sa susnežicom i snegom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 2°C. Uveče sneg. Temperatura u 22h oko 1°C.
Vreme narednih dana: U subotu u svim krajevima hladnije sa susnežicom snegom i dnevnom temperaturom oko ili malo iznad 0°C. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 0°C do 4°C. Uveče susnežica i sneg uz temperaturu od -1°C do 2°C.  
U nedelju i početkom iduće sedmice temperatura malo raste pa će biti kiše povremeno uz pretežno oblačno vreme, a samo na planinama sa snegom.
CRNA GORA: U petak zahlađenje sa snegom u nižim predelima na severu Crne Gore, a na Primorju kiša. Maksimalna temperatura od 2°C na severu do 12°C na Primorju, a na Žabljaku 0°C uz sneg i pad temperature.
CG naredni dani: U subotu hladno sa snegom u nižim predelima na severu Crne Gore. U nedelju i početkom iduće sedmice temperatura malo raste pa će biti kiše povremeno uz pretežno oblačno vreme, a samo na planinama sa snegom.Slične vesti

Prognoza za utorak, 5. Decembar 2023.

4 Dec 2023, 13:32

SRBIJA: U utorak dolazi do naoblačenja sa zapada i jugozapada koje će ujutru ponegde usloviti…

Prognoza za nedelju, 3. Decembar 2023.

2 Dec 2023, 11:20

SRBIJA: U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom. Na severu Vojvodine prestanak…

Prognoza za subotu, 2. Decembar 2023.

1 Dec 2023, 11:27

SRBIJA: U subotu još jedan vrlo topao dan za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoVeliko Gradište prepoznatljiva…

U Turističkoj organizaciji opštine Veliko Gradište zadovoljni su  realizacijom…

4 Dec 2023, 22:55

DruštvoKosta Bogdanović: Sebe vidim kao…

Kosta Bogdanović je učenik generacije Srednje muzičke škole „Stevan Mokranjac“…

4 Dec 2023, 15:41

KulturaPoznati dobitnici nagrade Povelja…

Ovogodišnji dobitnici nagrade Povelja kulture za 2023. godinu su Slavomir Bata Radovanović,…

4 Dec 2023, 13:36

Kursna lista