PROGNOZA za PETAK, 1. Mart 2019.
   28 Feb 2019, 11:19    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 1. Mart 2019.

SRBIJA: U petak nekoliko stepeni svežije u odnosu na topli četvrtak uz postepeno naoblačenje i moguću slabu kišu u drugom delu dana, najpre na zapadu i severu Srbije. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C na jugu do 7°C na severu, a maksimalna od 14°C do 17°C i u padu popodne.

Požarevac: U petak malo svežije u odnosu na vrlo topli četvrtak uz promenljivu oblačnost. Popodne i krajem dana je moguća kratkotrajna slaba kiša. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 15°C.

Niš: U petak toplo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost. Krajem dana je moguća kratkotrajna slaba kiša. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 17°C.

Užički region: U petak nekoliko stepeni svežije u odnosu na vrlo topli četvrtak uz postepeno naoblačenje i moguću slabu kišu popodne i krajem dana. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 14°C do 16°C, na Zlatiboru i Tari do 9°C uz moguću slabu kišu popodne i uveče.

VOJVODINA: U petak nekoliko stepeni svežije u odnosu na vrlo topli četvrtak uz postepeno naoblačenje i moguću slabu kišu u drugom delu dana, najpre na zapadu i severu Vojvodine. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 7°C, a maksimalna od 14°C do 15°C i u padu popodne.

Novi Sad: U petak malo svežije u odnosu na vrlo topli četvrtak uz promenljivu oblačnost. Popodne je moguća kratkotrajna slaba kiša. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 15°C, popodne u padu.

Subotica: U petak malo svežije u odnosu na topli četvrtak uz promenljivu oblačnost. Popodne je moguća kratkotrajna slaba kiša. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 14°C, popodne u padu.

Vreme narednih dana: U subotu malo hladnije sa slabom kišom  pre podne u centralnim i južnim predelima, a na planinama slab sneg. Na severu suvo. Od nedelje sledi postepeni porast temperature uz dosta sunčanih sati u nedelju i ponedeljak. U ponedeljak znatno toplije, a u utorak prolazna kiša i malo svežije.
 
CRNA GORA: U petak sunčano i relativno toplo. Maksimalna temperatura od 12°C do 18°C, na Žabljaku do 6°C. CG naredni dani: Za vikend i u ponedeljak pretežno sunčano, a samo na severu Crne Gore u subotu oblačnije vreme uz slabe padavine u vidu kiše u nižim predelima i snega u planinama. U utorak prolazna kiša.

 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 16. Jun 2019.

15 Jun 2019, 10:53

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i krajem dana postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada.…

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Jun 2019.

14 Jun 2019, 10:04

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar južni i jugoistočni ili promenljiv, na jugozapadu i jugoistoku zemlje severoistočni.…

PROGNOZA za PETAK, 14. Jun 2019.

13 Jun 2019, 10:24

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab zapadni i severozapadni, na jugozapadu zemlje severoistočni. Pritisak iznad…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSVEČANO OSVEĆENJE NOVE CRKVE SVETE…

Novosagrađenu Crkvu Svete Trojice u Češljevoj Bari, osveštaće u ponedeljak ,17.…

15 Jun 2019, 16:57

PolitikaĐORĐEVIĆ:USKORO IMPLEMENTACIJA…

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se…

15 Jun 2019, 13:55

DruštvoIZGRADNJA METROA U BEOGRADU NAJVEĆI…

Potpredsednica Vlade i predsednica Radne grupe za realizaciju projekta izgradnje beogradskog…

15 Jun 2019, 13:49

Kursna lista