PROGNOZA za PETAK, 1. Februar 2019.
   31 Jan 2019, 11:16    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 1. Februar 2019.

SRBIJA: U petak znatno toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Popodne postepeno naoblačenje dolazi sa jugozapada i uveče je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše na severu Srbije. Počeće da duva slab do umeren južni i jugoistočni vetar i biće u pojačanju krajem dana u pomoravlju i podunavlju. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od -5°C do 1°C, a maksimalna od 5°C u Negotinu do 13°C u Loznici, dok će u većini mesta biti oko 10°C.

Požarevac: U petak znatno toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Počeće da duva umeren jugoistočni vetar i biće u pojačanju krajem dana. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 9°C.

Niš: U petak znatno toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 10°C.

Užički region: U petak toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima pre podne. Popodne naoblačenje dolazi sa jugozapada sa malom šansom za kratkotrajnu kišu. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 8°C do 10°C, na Zlatiboru i Tari do 8°C.

VOJVODINA: U petak znatno toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Popodne postepeno naoblačenje dolazi sa jugozapada i uveče je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše. Počeće da duva umeren južni i jugoistočni vetar i biće u pojačanju krajem dana u južnom Banatu. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 8°C u Subotici do 11°C na jugu Banata.

Novi Sad: U petak toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Počeće da duva umeren jugoistočni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 9°C.

Subotica: U petak toplije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab jugoistočni, popodne umeren. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 8°C.

Vreme narednih dana: Za vikend još toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Postoji šansa za kratkotrajnu kišu, ali će veći deo vikenda biti suvo. Duvaće pojačan jugoistočni vetar u južnom Banatu i pomoravlju i podunavlju, kao i jak jugo na planinama. Maksimalne temperature će dostizati 15°C, a u nekim mestima i malo iznad 15°C. Od ponedeljka postepeno niža temperatura sa povremenom kišom.
 
 
CRNA GORA: U petak toplije uz jačanje juga i kišu na Primorju koja će padati i u planinama do 1600 mnv. Maksimalna temperatura od 8°C do 14°C, na Žabljaku oko 4°C. CG naredni dani: Za vikend toplo uz pojačan jugo i obilnu kišu koja će padati i u planinama do 1700 mnv.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Avgust 2019.

16 Aug 2019, 10:44

SRBIJA: U subotu još jedno vrlo sveže jutro, a po kotlinama ponegde magla. Tokom dana prijatno toplo uz duže sunčane periode…

PROGNOZA za PETAK, 16. Avgust 2019.

15 Aug 2019, 11:27

SRBIJA: U petak hladnije jutro, a tokom dana umereno toplo i prijatno vreme uz duže sunčane periode i malo oblaka po Vojvodini.…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 15. Avgust 2019.

14 Aug 2019, 11:05

SRBIJA: U četvrtak svugde svežije i prijatnije vreme uz duže sunčane periode na severu. U zapadnim i južnim predelima promenljiva…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNA ZADOVOLJSTVO GRAĐANA, DAN ZA…

ODRŽANA JE AKCIJA DAN ZA ZDRAVLJE U TRŽNOM CENTRU STOP SHOP U POŽAREVCU. Dan za zdravlje…

17 Aug 2019, 14:05

DruštvoPROCENA GRAĐEVINSKE VREDNOSTI…

Procena građevinske vrednosti nepokretnosti u javnoj svojini JE INFORAMACIJA NAMENJENA GRAĐANIMA…

17 Aug 2019, 14:00

PolitikaMakedonski med i krompir od danas…

Počevši od danas makedonski krompir i med ne mogu da se izvoze na teritoriji KiM, prenosi…

17 Aug 2019, 13:40

Kursna lista