PROGNOZA za PETAK, 1. Februar 2019.
   31 Jan 2019, 11:16    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 1. Februar 2019.

SRBIJA: U petak znatno toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Popodne postepeno naoblačenje dolazi sa jugozapada i uveče je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše na severu Srbije. Počeće da duva slab do umeren južni i jugoistočni vetar i biće u pojačanju krajem dana u pomoravlju i podunavlju. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od -5°C do 1°C, a maksimalna od 5°C u Negotinu do 13°C u Loznici, dok će u većini mesta biti oko 10°C.

Požarevac: U petak znatno toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Počeće da duva umeren jugoistočni vetar i biće u pojačanju krajem dana. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 9°C.

Niš: U petak znatno toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 10°C.

Užički region: U petak toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima pre podne. Popodne naoblačenje dolazi sa jugozapada sa malom šansom za kratkotrajnu kišu. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 8°C do 10°C, na Zlatiboru i Tari do 8°C.

VOJVODINA: U petak znatno toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Popodne postepeno naoblačenje dolazi sa jugozapada i uveče je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše. Počeće da duva umeren južni i jugoistočni vetar i biće u pojačanju krajem dana u južnom Banatu. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 8°C u Subotici do 11°C na jugu Banata.

Novi Sad: U petak toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Počeće da duva umeren jugoistočni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 9°C.

Subotica: U petak toplije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab jugoistočni, popodne umeren. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 8°C.

Vreme narednih dana: Za vikend još toplije i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Postoji šansa za kratkotrajnu kišu, ali će veći deo vikenda biti suvo. Duvaće pojačan jugoistočni vetar u južnom Banatu i pomoravlju i podunavlju, kao i jak jugo na planinama. Maksimalne temperature će dostizati 15°C, a u nekim mestima i malo iznad 15°C. Od ponedeljka postepeno niža temperatura sa povremenom kišom.
 
 
CRNA GORA: U petak toplije uz jačanje juga i kišu na Primorju koja će padati i u planinama do 1600 mnv. Maksimalna temperatura od 8°C do 14°C, na Žabljaku oko 4°C. CG naredni dani: Za vikend toplo uz pojačan jugo i obilnu kišu koja će padati i u planinama do 1700 mnv.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. April 2019.

19 Apr 2019, 10:27

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka u centralnim, istočnim i južnim predelima. Na istoku i jugoistoku…

PROGNOZA za PETAK, 19. April 2019.

18 Apr 2019, 10:21

SRBIJA: U petak sunčano i malo toplije uz lokalni razvoj oblaka na zapadu, jugu i jugoistoku Srbije gde je moguća retka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. April 2019.

17 Apr 2019, 10:25

SRBIJA: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Mala šansa…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaVUČIĆ NA SKUPU BUDUĆNOST SRBIJE

U Beogradu održan najveći skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije", na kom se narodu…

19 Apr 2019, 21:26

PolitikaKAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE U BEOGRADU

Danas je skup koji se organizuje u okviru kampanje Budućnost za Srbiju ispred Narodne skupštine…

19 Apr 2019, 14:52

DruštvoMIRA MARKOVIĆ KREMIRANA U MOSKVI

UDOVICA BIVŠEG PREDSEDNIKA SR JUGOSLAVIJE SLOBODANA MILOŠEVIĆA I JEDNA OD OSNIVAČA…

19 Apr 2019, 14:44

Kursna lista