PROGNOZA za PETAK, 19. Jun 2020.
   18 Jun 2020, 11:20    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 19. Jun 2020.

SRBIJA: U petak više sunčanih sati i malo toplije nego u četvrtak. Dnevni razvoj oblaka će usloviti ređu pojavu lokalnih pljuskova koji na severu Srbije mogu potpuno izostati. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 18°C, a maksimalna od 24°C u Dimitrovgradu do 28°C u Prijepolju i Užicu. Uveče je moguća pojava lokalnih pljuskova na jugozapadu Srbije.
Požarevac: U petak sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka sa malom šansom za lokalne pljuskove popodne. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 26°C.
Niš: U petak sunčani periodi uz razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 27°C.
Užički region: U petak promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, a popodne sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Vetar slab zapadni i severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 26°C do 28°C, na Zlatiboru i Tari oko 21°C.
VOJVODINA: U petak više sunčanih sati i malo toplije nego u četvrtak. Dnevni razvoj oblaka će usloviti ređu pojavu lokalnih pljuskova, pre svega na istoku i jugoistoku Banata. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 25°C do 26°C. Uveče suvo.
Novi Sad: U petak sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka tokom dana sa malom šansom za lokalne pljuskove popodne. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 26°C.
Subotica: U petak sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka sa malom šansom za lokalne pljuskove popodne. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 25°C.
 
Vreme narednih dana: Za vikend i početkom iduće sedmice promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i čestom pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Temperatura ispod proseka za ovo doba godine, a najsvežije će biti u nedelju i ponedeljak.
 
CRNA GORA: U petak duži sunčani periodi i toplo uz dnevni razvoj oblaka i ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova na severu Crne Gore. Na Primorju i jugu sunčano. Maksimalna temperatura od 23°C do 29°C, na Žabljaku do 19°C.
CG naredni dani: Za vikend i početkom naredne sedmice nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenim lokalnim pljuskovima. Samo će na Primorju biti više sunčanih sati sa manje oblaka.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar 2020.

20 Oct 2020, 12:30

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sumaglica…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Oktobar 2020.

19 Oct 2020, 12:43

SRBIJA: U utorak jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz i moguća magla, posebno po kotlinama i dolinama reka. U toku…

PROGNOZA za NEDELJU, 18. Oktobar 2020.

17 Oct 2020, 10:39

SRBIJA: U nedelju prohladno uz postepeno razvedravanje i sunčane periode tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaGolubac dobija Kulturni centar…

U Golupcu su u toku radovi na rekonstrukciji postojeće zgrade u kojoj će biti smeštena…

20 Oct 2020, 15:04

DruštvoPutovanje u srednji vek sa Ramske…

Da li ste se ikada zapitali kako bi bilo vratiti se u srednji vek, kako su ljudi bili obučeni,…

20 Oct 2020, 13:59

Vremenska prognozaPROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar…

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka…

20 Oct 2020, 12:30

Kursna lista