PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.
   18 Jul 2019, 10:46    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe pojave kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Veća šansa za pljuskove je na zapadu i jugozapadu Srbije. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 18°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 32°C na jugu Srbije.

Požarevac: U petak sunčani periodi uz razvoj oblaka sa malom šansom za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 30°C.

Niš: U petak sunčani periodi uz razvoj oblaka sa malom šansom za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 31°C.

Užički region: U petak sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i mogućnost pojave kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 29°C do 30°C, na Zlatiboru i Tari do 24°C.

VOJVODINA: Sunčani periodi i razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok uz malu mogućnost za ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 28°C do 29°C.

Novi Sad: U petak sunčani periodi uz razvoj oblaka sa malom šansom za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 29°C.

Subotica: U petak sunčani periodi uz razvoj oblaka sa malom šansom za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 28°C.

Vreme narednih dana: Za vikend pretežno sunčano i još toplije uz vrlo malu mogućnost za popodnevne lokalne pljuskove i to pre svega na jugozapadu Srbije. Maksimalna temperatura u subotu do 33°C, a u nedelju do 35°C. U ponedeljak takođe vrlo toplo, a u utorak i sedu nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura.
 
CRNA GORA: U petak sunčano i toplo uz dnevni razvoj oblaka na severu Crne Gore gde su mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom popodne. Maksimalna temperatura od 27°C do 34°C u Podgorici, na Žabljaku do 21°C.
CG naredni dani: Za vikend i u ponedeljak pretežno sunčano i vrućina uz dnevni razvoj oblaka na severu Crne Gore gde je moguća retka pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne.
 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 23. Avgust 2019.

22 Aug 2019, 11:18

SRBIJA: U petak pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana, pre svega na zapadu i jugu Srbije. Postoji mala…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 22. Avgust 2019.

21 Aug 2019, 11:19

SRBIJA: U četvrtak pretežno sunčano i nekoliko stepeni niža temperatura u odnosu na sredu uz malo oblaka tokom dana. Postoji…

PROGNOZA za SREDU, 21. Avgust 2019.

20 Aug 2019, 10:49

SRBIJA: U sredu isto vreme kao u utorak, preteženo sunčano i vrućina. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a tokom danas istočni…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPOČINJU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI…

Iz opštine Veliko Gradište obaveštavaju  učesnike u saobraćaju da…

22 Aug 2019, 23:19

ZabavaU CEREMOŠNJI OTVOREN EKO KAMP…

U strahu od hajduka predvođenih najpoznatijim, Ivanom Babejićem, koji je nosio nadimke „Robin…

22 Aug 2019, 16:54

DruštvoNASTAVLJAJU SE PREGOVORI: KOLIKI…

Nastavljaju se pregovori Socijalno-ekonomskog saveta o minimalnoj ceni rada. Procenjuje se…

22 Aug 2019, 15:38

Kursna lista