PROGNOZA za PETAK, 17. Maj 2019.
   16 May 2019, 10:42    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 17. Maj 2019.

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno sa kišom povremeno i mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima, ali i sunčanim intervalima. U Vojvodini pretežno suvo, osim na jugoistoku Banata gde može biti kratkotrajne kiše popodne. Temperatura u postepenom porastu. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 18°C do 21°C.

Požarevac: U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Popodne postoji mogućnost pojave kratkotrajne kiše. Temperatura u porastu. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Niš: U petak promenljivo oblačno sa mogućom kišom povremeno i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima, ali i sa sunčanim intervalima. Temperatura u porastu. Vetar slab severni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Užički region: U petak promenljivo oblačno sa kišom povremeno i mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima, ali i sunčanim intervalima. Temperatura u porastu. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 9°C, a maksimalna od 18°C do 20°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C sa kišom povremeno.

VOJVODINA: U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i pretežno suvo, osim na jugoistoku Banata gde može biti kratkotrajne kiše popodne. Temperatura u postepenom porastu. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 10°C, a maksimalna od 18°C na severu Vojvodine do 20°C po Sremu.

Novi Sad: U petak promenljivo oblačno i pretežno suvo sa sunčanim intervalima i malom šansom za kratkotrajnu kišu popodne. Temperatura u postepenom porastu. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 19°C.

Subotica: U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Temperatura u postepenom porastu. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna do 18°C.

Vreme narednih dana: Za vikend značajno toplije. Biće pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka i ređu pojavu lokalnih pljuskova u subotu popodne. U nedelju krajem dana je veća šansa za lokalne pljuskove sa grmljavinom, najpre na zapadu Srbije. Početkom iduće sedmice nestabilno vreme sa povremenom kišom i pljuskovima uz manji pad temperature.
Vodostaji na rekama će biti u daljem porastu, ali bez većih poplava.
 
CRNA GORA: U petak sunčani periodi na Primorju, a na severu Crne Gore povremena kiša i pljuskovi. Maksimalna temperatura od 16°C do 23°C, na Žabljaku do 12°C. CG naredni dani: Za vikend toplije i sunčanije. U nedelju popodne i krajem dana uz pojavu lokalnih pljuskova. U i utorak ponedeljak kiša i pljuskovi uz malo svežije vreme.

 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDANAS JE DRŽAVNI PRAZNIK Da li…

Dan Ćirila i Metodija, odnosno Dan slovenske pismenosti i kulture, državni je praznik koji…

24 May 2019, 11:03

DruštvoObaveštenje o nestanku vode za…

Zbog sanacije kvara na mreži bez vode će biti potrošači u naselju Busije, do 15:00…

24 May 2019, 10:49

SportPIONIRI OSNOVNE SKOLE IVO LOLA…

Nastavljena dominacija odbojkaša iz Velikog Gradišta u mlađim kategorijama.…

23 May 2019, 14:38

Kursna lista